Hronika

Drugari gledali nesreću u kojoj je Bogdan stradao: Pokušali su da pomognu, ali nije mu bilo spasa

Drugovi tragično nastradalog Bogdana Ilića (19) bili su u kolima iza onih u kojima je bio on sa još dvojicom prijatelja i gledali su kako nesrećni mladić slijeće sa puta i potom upada u jezero Veliki Zaton kraj Majdanpeka.

Drugari gledali nesreću u kojoj je Bogdan stradao: Pokušali su da pomognu, ali nije mu bilo spasa
FOTO: DEJANA KECIĆ/RAS SRBIJA

Nakon nesreće, ugledali su vidjeli mladića koji je bio obliven krvlju i drugog koji je plutao po površini jezera i tad je krenula borba!

Za automobilom koji je sletio u jezero, a u kom su bili stradali Bogdan Ilić (19) i dvojica njegovih drugova, išao je auto u kojem su bila dvojica momaka i oni su vidjeli jeziv prizor.

Pročitajte još

– Moj sin i njegov drug bili su u kolima iza i vidjeli su kako slijeću s puta, ali nisu očekivali da su pali u jezero – započela je priči za Blic majka jednog od dvojica momaka koji su bili svedoci nesreće.

Kada su vidjeli šta se dogodilo, istrčali su iz automobila i učinili sve da pomognu dvojici povrijeđenih momaka, dok za Bogdana, nažalost, nije bilo spasa.

– Oni su odmah potrčali da im pomognu, vidjeli su jednog mladića koji je bio krvav, a drugi je plutao. Moj sin je skočio u vodu i izvukao momka koji je plutao, davao mu je vještačko disanje, a njegov drug je odmah zvao hitnu pomoć – rekla je na licu mjesta vidno potresena žena.

Podsjetimo, nesreća se dogodila u ponedjeljak uveče kada je, kako se pretpostavlja, auto udario u brdo, a zatim se okrenuo i sletio u jezero Veliki Zaton kod Majdanpeka. Bogdan Ilić (19) je u autu nalazio sa dvojicom drugova, koji su uspjeli da se domognu obale, dok je on potonuo zajedno sa kolima.

Ronioci su od jutros pretraživali jezero, a oko podneva tijelo nesrećnog mladićena izvučeno je iz vode, piše Blic.