Zabava

DUGO KRILA DA NIJE SREĆNA Detalji razvoda Kaje i Džuniora, evo šta se DEŠAVALO u četiri zida

Pjevačica i svjetski poznat di-džej Džunior Džek staviće tačku na petogodišnji brak, nakon čega će ona napustiti Belgiju iz koje je davno željela da pobjegne. Kako se saznajemo, Kaja Ostojić već više od dvije godine planirala je da se razvede, budući da nije bila srećna.

DUGO KRILA DA NIJE SREĆNA Detalji razvoda Kaje i Džuniora, evo šta se DEŠAVALO u četiri zida
FOTO: PRIVATNA AHRIVA/INSTAGRAM

Vijest da se razvode Kaja Ostojić i Džunior Džek odjeknula je iznenada, iako se očigledno ta odluka u glavi pjevačice krčkala godinama. Kako Blic saznaje, Kaja već godinama želi da se razvede od di-džeja, zbog učestalih ljubomornih scena, ali i života u Belgiji kojim je bila nezadovoljna.

https://www.instagram.com/p/54yyFAJDV0/?utm_source=ig_embed

Kaja je konačno presjekla i reijšila da stavi tačku na brak sa Džuniorom. Posljednjih godina sve su se češće svađali i bilo im je teško u braku. Jednostavno su prestali da se vole – otkriva izvor blizak pjevačici i objašnjava:

– Primarni razlog svađa svakako je bila muzičareva ljubomora. Kaja je atraktivna i lijepa djevojka, a zbog posla je često morala da putuje za Beograd, što se njemu nije sviđalo. Zato su se stalno svađali, a između ostalog i zbog njenih čestih putovanja na egzotične destinacije sa prijateljicama. Sa druge strane, Kaja je bila nesrećna u Belgiji koja joj se nikada nije dopala, kao ni Brisel u kojem su živjeli. U život tog grada, koji inače važi za jedan od najgorih za život, nikada se nije uklopila. Njena karijera je trpila zbog života u inostranstu, iako je s vremena na vrijeme izdavala pjesme i bila je daleko od menadžera i podneblja gdje bi imala nastupe. Džunior, sa druge strane, često nije bio kući zbog posla pa je ona bila usamljena.

https://www.instagram.com/p/BINyEyjDQ7d/?utm_source=ig_embed

Prema riječima pjevačicinog bliskog prijatelja koji je želio da ostane anoniman, ona je već godinama željela da napusti muža i vrati se u Beograd, ali je odluku odlagala iz mnogo razloga.

– Sigurno više od dvije godine ona razmišlja da napusti Belgiju i Džuniora, ali su sve češće nesuglasice u posljednje vrijeme kulminirale i ona je svoju zamisao pretočila u djelo. Zato je u posljednje vrijeme sve češće dolazila u Srbiju. Za početak će se sa kćerkom sigurno vratiti u Beograd, gdje će najvjerovatnije i nastaviti život.

Ostojićeva se nije javljala na telefon, niti odgovarala na poruke vezane za razvod, ali ubrzo je na društvene mreže okačila citat:

– Ljudima nikada nećeš valjati. Ni kada pomogneš, ni kada odmogneš, ni kada ćutiš.