Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

DUNJA PLIJENI PAŽNJU Šarmantna plavuša želi da predstavlja Srbiju na EVROVIZIJI (FOTO)

Zabava
Autor:

Foto: Dunja Vujadinović/Instagram

Dunja Vujadinović tehnički nije novo lice na muzičkoj sceni. Oni koji su pratili prvu sezonu muzičkog takmičenja “Prvi glas Srbije” sigurno se sjećaju da je šarmantnoj plavuši velikog glasa za dlaku promakao ulazak u top 10.

Dunja je bila dio postave takmičenja “Prvi glas Srbije” 2011. godine u kojem je pobjedu odnio Davor Jovanović. Upravo ju je on eliminisao u rundi koja je odlučivala kojih 10 takmičara će se boriti za “Prvi glas Srbije”. Žiri u sastavu Vlado Georgiev, Lena Kovačević i Saša Milošević smatrali su da je Davor adekvatniji izbor da dalji tok tamičenja.

Iako je ispala iz takmičenja za Dunju nije bilo zime što se posla tiče jer je bila više nego zauzeta kao prateći vokal. Pjevala je za pjevače pop muzike (Hari Mata Hari, Emina Jahović) na koncertima i albumima.

U nedavnom gostovanju u emisiji “Nikad nije kasno” podsjetila je gledaoce koliko je dobra pjevačica izvedbom “Simply the Best” Tine Tarner.

Ovogodišnja Beovizija podijeljena je na dvije polufinalne večeri (27. i 28. februar), a 3. marta će se znati ko je pobjednik.

Dunja će se predstaviti pjesmom “7” kojom planira da pobijedi. Ovo je ujedno šansa da pokaže da je žiri pogriješio što ju je eliminsao prije osam godina iz popularnog pjevačkog takmičenja.

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.

IZDVAJAMO