Društvo

“EUROBLIC” PONOVO DARUJE Obogatite svoju biblioteku uz poklon knjigu

Jedna od najdražih “EuroBlicovih” akcija je ponovo sa vama. U subotu, 10. aprila, čitaoci dobijaju knjigu na poklon.

“EUROBLIC” PONOVO DARUJE Obogatite svoju biblioteku uz poklon knjigu
FOTO:

Pored aktuelnih političkih i društvenih tema, u “EuroBlicu” vas očekuje još prijatnih iznenađenja.

Uz primjerak dnevnih novina 10. aprila čitaocima poklanjamo dvije knjige: “Atlas bizarne geografije” i “Nikola Tesla, Treći rajh i vanzemaljci”.

“Atlas bizarne geografije” je uzbudljiv, zabavan i potpuno neobičan vodič kroz najčudnija mesta i događaje na svijetu. Čudesni običaji, takmičenja i festivali pomoći će vam da shvatite granice života, uživanja, smijeha i lucidnosti.

Ekstremno peglanje na opasnim liticama, rolanje sira u Kuper hilu, svjetsko prvenstvo u nošenju supruga, preskakanje beba u Španiji, rvanje kamila u Turskoj… samo su neke destinacije ovog vodiča kroz sve ono što um i mašta mogu da smisle, a hrabrost, posvećenost i ludost da učine.

Knjiga “Nikola Tesla, Treći rajh i vanzemaljci” je pouzdan vodič kroz zatamnjena mjesta života i misije jednog od najvećih naučnika u istoriji ljudske civilizacije.

Da li je Teslino „Londonsko predavanje“ o svjetlosti na misteriozan način povezalo slavnog naučnika i pronalazača s okultnim Trećim rajhom? Ko je zaista bila misteriozna začetnica magijskog društva Vril, medijum i jedan od važnijih ideologa Trećeg rajha – Hrvatica Marija Oršić? Da li je Tesla ipak uspio da konstruiše antigravitacionu leteću mašinu, koja je prije Drugog svjetskog rata letjela u pustinji Meksika, koja je Mariju Oršić odvela u kosmos ili u ruke američke tajne službe? Kako je Tesla osporio radove Alberta Ajnštajna? Gdje su se podudarile ideje Nikole Tesle i Vilhema Rajha?

Previše je otvorenih pitanja i čudesnih otkrića koji oko imena i života Nikole Tesle stvaraju mistični oreol.

Potražite „EuroBlic“ i obogatite svoju kućnu biblioteku!

Prihvati notifikacije