Zabava

(FOTO) BLISTA U TRUDNOĆI Džejeva kćerka ponosno pokazala stomak, čestitke samo stižu

Nasljednica preminulog pjevača Džeja Ramadanovskog, Marija, nedavno je otkrila da se nalazi u drugom stanju, a sada je svoje pratioce iznenadila novom objavom.

(FOTO) BLISTA U TRUDNOĆI Džejeva kćerka ponosno pokazala stomak, čestitke samo stižu
FOTO: BLICTV/SCREENSHOT

Naime, ona je do skoro krila trudnoću, a tek kada su saznali pol bebe, Marija i njen suprug saopštili da će porodica postati bogatija za jednog člana.

Marija se sada oglasila novom objavom na svom Instagram profilu. Ona je, naime, pozirala u uskoj crvenoj haljini koja je istakla njen stomak, a istu je uklopila sa crnom kratkom bundom.

Njena objava izazvala je mnogo pažnje čemu svedoče i brojni komentari.

“Najljepša trudnica”, “Neka je sa srećom”, “Prelijepa si” samo su neki od komplimenata koje je Marija pokupila ispod objave.

Podsjetimo, Marija je srećno zaljubljena i udata za Stefana Davidovića. Ipak, koliko joj i dalje nedostaje otac, dokazuje objava koju je Marija objavila na Instagramu.

Tata… Princ je stigao, ali ti ćeš zauvijek biti moj kralj – objavila je Ramadanovska na Instagram priči.

Pročitajte još

Inače, Marija čeka djevojčicu, što je objavila 4. februara kada je na divan način to i saznala.

Ona i njen suprug imali su malu ceremoniju, gdje su okupili najbliže i sa njima podijelili najradosnije vijesti. Između njih se nalazio balon sa natpisom “Dječak ili djevojčica” koji je trebalo da probuše, a iz njega su ispale roze konfete, što označava da je beba ženskog pola, piše Blic.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu
Prihvati notifikacije