Zabava

(FOTO) "CRKNITE OBOJE" Kćerka pokojnog pjevača Dine Dvornika uputila žestoke riječi bivšem mužu koji ju je tužio nakon razvoda

Kćerka pokojnog pjevača Dine Dvornika, Ela Dvornik i njen 13 godina stariji suprug, Čarls Pirs, nakon što su podnijeli papire za razvod braka, međusobno su se prijavili za više prekršaja i djela za koja se pred sudom vode postupci.

(FOTO) "CRKNITE OBOJE" Kćerka pokojnog pjevača Dine Dvornika uputila žestoke riječi bivšem mužu koji ju je tužio nakon razvoda
FOTO: ELLADVORNIK / INSTAGRAM/SCREENSHOT

Nedavno je Ela izbacila tizer za novu pjesmu, čiji stihovi su izazvali dosta pažnje, s obzirom na to da mnogi smatraju da se odnose upravo na Čarlsa.

Pročitajte još

– Još je ukus na usnama od svih tvojih go**na koje sam gutala jer sam vjerovala da još volim te, volim te, ‘ajde goni se, goni se ti i ta tvoja ku**a, ne želim da znam za vas dvoje. Crknite, odje**te. Ja znam da si ti sve što ja ne trebam. Idem van jer ulice, jer ulice, ulice zovu me – stihovi su pjesme koju bi Ela trebalo da objavi uskoro, prenosi Index.

Inače, Čarls Pirs, britanski biznismen, odlučio je da tuži svoju suprugu, pjevačicu Elu Dvornik, zbog kuće u Balama. Prema tamošnjim papirima, Ela je jedini vlasnik kuće u Balama. Bilježi se spor radi utvrđenja i podjele bračne imovine, koji se vodi između tužioca Pirsa Patrika Čarlsa Pirlsa i tužene Dvornik-Pirs Ele – glasi bilješka iz jula ove godine.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu
Prihvati notifikacije