Hronika

(FOTO) Hapšenje u Doboju: U automobilu PRONAĐENA DROGA

Policijski službenici Policijske stanice Doboj 1 su juče uhapsili M.M. sa područja grada Doboja, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivična djela neovlaštena proizvodnja i promet opojnih droga i omogućavanje uživanja opojnih droga.

(FOTO) Hapšenje u Doboju: U automobilu PRONAĐENA DROGA
FOTO: SHUTTERSTOCK

Prilikom obavljanja redovnih poslova i zadataka policijski službenici su izvršili kontrolu putničkog automobila marke “renault” koje je bilo zaustavljeno na jednom igralištu na području grada Doboja. U navedenom vozilu na mjestu vozača nalazio se M.M. kod koga je pronađena i oduzeta jedna vrećica sa drogom ukupne težine od 23,1 grama i jedna vrećica sa drogom ukupne težine od 4 grama. Na mjestu suvozača u navedenom vozilu nalazio se N.V. sa područja grada Doboja kod koga je pronađena i oduzeta jedna vrećica sa drogom ukupne težine od 5,5 grama.

droga
FOTO: PU DOBOJ

Pročitajte još

Nakon dokumentovanja predmeta protiv M.M. Okružnom javnom tužilaštvu Doboj biće dostavljen izvještaj o izvršenim krivičnim djelima, a N.V. je izdat prekršajni nalog zbog kršenja Zakona o proizvodnji i prometu droga.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu