Zabava

(FOTO) "Od muzičke karijere mrka kapa" Jelena Karleuša nakon oštrih prozivki sa Nućijem nastavila da se OBRAČUNAVA SA KOLEGAMA

Jelena Karleuša je nakon oštrih prozivki sa reperom Nućijem, nastavila da se obračunava sa estradom! Ovog puta Jelena Karleuša je mnogima uputila brutalnu poruku, tačnije, sve ih je upozorila na ponašanje!

Jelena Karleuša
FOTO: KARLEUSASTAR/INSTAGRAM/SCREENSHOT

Kako je istakla, ukoliko žele da traju, neophodno je da valjaju u poslu kojim se bave, te da od nje mogu dobiti reklamu ukoliko se budu ponašali primjereno njenim načelima.

– Raznim Crnim K***ima i Palcima, Kurtama Murtama, Nućijima, reperima, treperima, početnicima raznih fela, dajem prijateljski savjet! Ako vam je potrebna reklama, pametnije je da me lijepo pohvalite, logično i opravdano. Zauzvrat ćete dobiti i moju lijepu riječ, podršku i reklamu zlata vrijednu. Nikakvo odgovaranje meni, nikakvo ku**enje, ništa, to ne volim. Vaša jedina šansa da malo potrajete u šou bizu je da budete dobri! Inače, od muzičke karijere mrka kapa! Znaci oš! Opaljivanje šlihta! To želim, to volim, to je logično i to tako treba u našoj bajci o kraljici i patuljcima! Inače jedete otrovnu jabuku i nije vam dobro. Čemu to? Jednostavno je… lavicama samo niz dlaku… Obrnuto ne valja.. – napisala je Karleuša na Instagramu, piše Alo.

Jelena Karleuša
FOTO: KARLEUSASTAR/INSTAGRAM/SCREENSHOT

Podsjetimo, Jelena je ranije uputila brutalnu poruku Nućiju:

Zato te nema nigdje, ni u top 5 da te neko sluša prijatelju! Ajde ti lijepo sjaši s mene, ne vadiš me iz usta mjesecima! Nikada ti ime nisam spomenula! Shvati ovaj odgovor kao moju humanitarnu pomoć tebi i tvojoj nepostojećoj karijeri! P.s. (Ovaj čovjek ima nadimak Nući, da objasnim ljudima koji nemaju pojma ko je) – zagrmjela je ona na društvenoj mreži Instagram, a čini se da se sukobu, makar za sada, ne nazire kraj.

ID: Oj2SnZ3RT Code:

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu
Prihvati notifikacije