Hronika

(FOTO) "Ostavio me je bez svega" Oglasila se Ruskinja (19) koju je brutalno pretukao dečko, evo šta je rekla o cijelom slučaju

M.S. (29) iz Kosjerića, osumnjičen je da je fizički nasrnuo na svoju djevojku A.R. (19) iz Rusije, u alkoholisan stanju. 

Ruskinja koju je pretukao dečko Srbin
FOTO: WAYDRAR/INSTAGRAM/SCREENSHOT

Za njim je raspisana potraga, dok se djevojka oglasila nakon što su se proširile vijesti da je pretrpjela nasilje.

Lice mi izgleda bolje. Ali mi je upućeno puno poruka mržnje poslije svega, što je čudno. Napisala sam da je Srbin jer jeste Srbin i ništa više. Ja sam Ruskinja, naši narodi su braća. Ali loših ljudi ima svuda – napisala je djevojka na svojoj društvenoj mreži, pa se još jednom dotakla nasilja koje je preživjela.

– Sjećam se kako sam ležala na podu i vrištala na tri jezika da prestane i da ga volim!“I dalje sam bez dokumenata”

Nakon inicijalne objave i podijeljenih fotografija masnica i podliva koji su u procesu zarastanja, objasnila je proces koji je prošla kada je prvi put potražila profesionalnu pomoć za svoje povrede.

– Cijeli dan sam provela u policiji. Ponovo smo otišli u bolnicu, gdje sam bila posljednji put kada sam došla sama po uput. Prošli put je osoblje na šalteru bilo veoma neprijatno i grubo prema meni, i bila sam zbunjena što nisam dobila nikakvu pomoć ili neophodnu papirologiju – napisala je djevojka.

Osvrnula se i na to dokle je stigao proces istrage, kao i da je i dalje bez dokumenata, koje joj je navodno ukrao bivši dečko M.S.

Poruka Ruskinje koju je pretukao dečko u Beogradu
FOTO: WAYDRAR/INSTAGRAM/SCREENSHOT
Ruskinja koju je pretukao dečko Srbin
FOTO: WAYDRAR/INSTAGRAM/SCREENSHOT

– Prošli put su me vozila Hitne pomoći odvezla, ali sam morala da se vraćam sama kući, pogotovo u mom stanju. Danas sam išla u pratnji policije, i hvala im na tome jer ne bih mogla sama da sve uradim. Stvari napreduju, ali veoma sporo… Ne razumijem zašto je još uvijek na slobodi, a ja bez dokumenata – završava djevojka i dodaje da je “zahvalna za pomoć srpske policije, ali i svih koji je podržavaju iz Rusije”.

M.S. je 4. decembra u jutarnjim satima, dok su djevojka i on bili u iznajmljenom stanu, u alkoholisanom stanju, fizički nasrnuo na nju.

Pročitajte još

– Prilikom uzimanja izjave, kako se saznaje, djevojka nije znala kako se osumnjičeni preziva i dala je pogrešnu adresu gdje su živjeli – kaže izvor Blica upoznat sa slučajem.

pretučena ruskinja u beogradu
FOTO: DRUŠTVENE MREŽE/RINGIER
pretučena ruskinja u beogradu
FOTO: SHUTTERSTOCK/DRUŠTVENEMREŽE/RINGIER

.- Za njim je raspisana potraga i više patrola policije i inspektori su bili na adresi, ali niko nije otvarao vrata stana – kaže izvor.

Kako se saznaje, osumnjičeni ne posjeduje oružje u legalnom posjedu i nije bilo ranijih prijava za nasilje.

Uz podijeljene fotografije hematoma ispod očiju, na rukama i leđima, posjekotina i modrica, djevojka je objasnila o čemu se radi.

Moj bivši dečko je ovo uradio. Bacio mi je pasoše i izvod iz matične knjige rođenih. Maltretirao me je i tukao, prijetio mi je. Uzeo mi je svu moju ušteđevinu. Razbio mi je dva mobilna telefona. Imam rane na glavi. Ostavio me je bez posla i bukvalno svega. Nemam načina da napustim zemlju. Nikada ti neću oprostiti S. – napisala je ona, piše Blic.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu
Prihvati notifikacije