Zabava

(FOTO) "Otvori ovo pismo 21. februara 2041. godine" Sloba Radanović pokazao poklon koji je kupio sinu za rođendan

Pjevač Sloba Radanović i njegova supruga Jelena napravili su gala svadbu i iste večeri proslavili 1. rođendan sinu Damjanu.

Slobodan Radanović i Jelena Radanović
FOTO: SNEŽANA KRSTIĆ, RINGIER / RINGIER

Naime, Slobina supruga Jelena objavila je na Instagramu sliku koverte umotane u providnu foliju, a koju će dječak moći da otvori tek kada bude napunio 18 godina.

– Mom sinu Damjanu za 18. rođendan. Otvori ovo pismo 21. februara 2041. godine. Hvala ti. Od tate Slobodana – piše na koverti.

Pismo Slobe Radanovića sinu
FOTO: JAJARADANOVIĆ/INSTAGRAM/SCREENSHOT

Podsjetimo, svadba Slobe i Jelene Radanović privukla je pažnju javnosti, pa o njoj danima ne prestaje da se priča.

Sloba i Jelena su napravili veliko slavlje na kom su prisustvovali porodica, prijatelji i veliki dio kolega sa estrade.

Jelena Radanović je, inače, za svadbu ponijela dekoltiranu vjenčanicu, koja joj je sjajno pristajala, a Sloba i ona bili su presrećni zbog svadbenog veselja.

Inače, goste je između ostalih zabavljao i Pavle Dejanić, koji se sa sa Slobodom takmičio u prvoj sezoni emisije “Pinkove zvezde” 2014. godine. Oni su tada bili konkurencija, ali su poslije takmičenja nastavili da se druže.

Pročitajte još

Podsjetimo, Jelena i Sloba su se prije dvije godine zakleli na vječnu ljubav pred Bogom, a potom obavili građansko vjenčanje, međutim, nedavno su riješili da to proslave sa brojnim zvanicama.

Svadba koštala 70.000 evra

Radanović nije ništa prepuštao slučaju niti štedio, pa je za ovu priliku odriješio kesu, te iskeširao 70.000 evra na salon, dvije različite dekoracije, svadbenu i rođendansku, i propratne mladenačke troškove u koje spadaju Jelenina haljina i njegovo odjelo.

– Kao i svaka žena, Jelena se više bavila izborom sale gdje će da upriliče njima najbitniju svečanost, pa je izbor pao na svečanu salu na Adi Huji, gdje se takođe nalazi njihov restoran. Jelena je izabrala dvije dekoracije jer je, osim svadbe, i rođendan njihovog sina Damjana, koji će imati poseban kutak, kao i tortu. Pored toga, Jelena je birala haljinu za sebe, ali se bavila i Slobinim odjelom jer on zbog nastupa nije imao vremena da se posveti tome. U suštini, na kraju, kad se dodaju i oni popratni troškovi za ovakvo gala slavlje, pjevač je iskeširao skoro 70.000 evra – rekao je izvor za “Republiku”.

Slobodan Radanović i Jelena Radanović
FOTO: : SNEŽANA KRSTIĆ / RINGIER

Među gostima su brojne poznate ličnosti, a par je zvanicama na svadbu slao obavještenje da ne smiju ništa da kače na društvene mreže, a na svadbi između ostalih da prisustvuju Slobini gosti iz Zrenjanina, kao i prijatelji i rodbina sa mladine strane.

Inače Sloba i Jelena nedavno su obilježili drugu godišnjicu braka, s obzirom na to da su se na Dan zaljubljenih vjenčali u crkvi na Zlataru. Dok su izlazili iz manastira, čula se pucnjava, iako nije bilo mnogo zvanica, najbliži su zapucali iz pištolja, piše Blic.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu