Zabava

(FOTO) Ovo je muž Tijane Dapčević: Nakon 4 dana zabavljanja počeli su da žive zajedno, a onda ga je pjevačica UHVATILA U PREVARI

Pevačica Tijana Dapčević i njen muž Milan su više od 20 godina u braku, a njihova ljubavna priča je neobična.

Tijana Dapčević
FOTO: ZORAN ILIĆ/RINGIER

Naime, Tijana i Milan upoznali su se na košarkaškoj utakmici u Somboru, a nakon četiri dana zabavljanja počeli su da žive zajedno. Na ludi kamen su stali 28. aprila 2001. godine, međutim, nekoliko godina kasnije, njihov brak je potresao skandal o kome se danima pričalo.

Milan Dapčević je tada uhvaćen u nezgodnoj situaciji sa jednom konobaricom, a kako su mediji prenijeli Tijana mu je oprostila ovaj “izlet” i više nikada nije govorila o tome.

Međutim, nakon toga, 2015. godine, se ponovo pojavila vijest o bračnoj krizi. Objavljeno je da se Tijana navodno razvodi. Kako se tada navodilo, pjevačica je nekoliko dana provela van njihove kuće kako bi sredila misli, i shvatila je da ne može bez supruga.

Pročitajte još

Izjavila je da njen brak nije idealan, ali da opstaje zahvaljujući ljubavi koju Milan i ona osjećaju jedno prema drugom.

U braku su dobili sina Vuka, a Tijana je svojevremeno, kada je mužu javno čestitala 18. godišnjicu braka, otkrila još jedan zanimljiv detalj o ljubavi nje i Milana.

– Moja majka (mnogo prije nego što je to postala) je čitala pripovjetku Đure Jakšića o Tijani koja je bila zaljubljena u Milana. Zbog te, Đurine Tijane, kasnije je odlučila da i ja treba da se zovem tako… Dvije škole, jednu akademiju i nekoliko “ljubavi” kasnije, upoznala sam Milana na mjestu na kom nisam ni znala da umijem da budem (košarkaška utakmica), jer sport ne podnosim. Od tada, nas dvoje podnosimo sve. I od tada mi sve misli počinju množinom… Srećna nam 18. godišnjica, ljubavi – napisala je Tijana tada na društvenim mrežama, piše Blic.

Bonus video:

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu
Prihvati notifikacije