Zabava

(FOTO) PJEVAČICA POSLIJE RAZVODA KRENULA DALJE Dragani Mirković pružio podršku sin Marko, ovo je za nju velika sreća

Nakon razvoda pjevačici Dragani Mirković su u teškim trenucima djeca - sin Marko i kćerka Manuela velika podrška, a to je njen nasljednik još jednom pokazao.

Dragana Mirković
FOTO: VESNA LALIĆ / RINGIER

Naime, Marko Bijelić, sin biznismena Tonija Bijelića i pjevačice Dragane Mirković, nakon razvoda roditelja poslije 24 godine, otpratio je svog oca sa Instagrama, a on i sestra su odlučili da se vrate u dvorac u Beču i nastave tu svoj život sa majkom.

Njihov otac je kupio vilu u Opatiji, te planira i da tamo nastavi svoj život, a već tri godine, kako se rastao od Dragane, živi u Njemačkoj.

FOTO: DRAGANA MIRKOVIĆ/INSTAGRAM/SCREENSHOT
FOTO: DRAGANA MIRKOVIĆ/INSTAGRAM/SCREENSHOT

Dragana je i poslije teškog perioda nastavila sa svojom karijerom, a sin je upravo nastavio da se sada bavi njenom muzikom i nastupima, o čemu je Blic pisao.

Tako je Dragana prije dva dana objavila novi duet sa kolegom iz Hrvatske, a spot su upravo snimili u njenom dvorcu u Beču.

Marko je podržao svoju majku, pa je tako podijelio na svom Instagramu njihovu saradnju i time pružio joj pružio podršku.

Pročitajte još

Podsjetimo, Dragana Mirković i Toni Bijelić su se razveli nakon 24 godine braka, a pjevačica je u saopštenju izjavila da oni ne žive zajedno već tri godine.

Mnoge javne ličnosti su komentarisale njihov razvod, a Jovana Jeremić je šokirala tvrdnjama o Toniju Bijeliću.

– Šta je Dragana radila u tim situacijama? Pa gdje je ona bila, pa zašto ga nije ostavila odmah? Kakvo je to ostajanje? Kakvo je to ostajanje u braku gdje te neko ne poštuje? Šta je vama tu nejasno? Šta je vas tu frapiralo? Svi smo mi znali, ajde da pričamo iskreno. Mi smo kao novinari znali da nju Toni vara posljednjih 10 godina. Mi smo svi znali, znali smo čak i sa kojima je vara. Znali smo u koja mu je kombinacija u Beogradu, koja u Beču, koja vamo koja tamo... Dragani je bila sramota ta šta će selo da kaže, jer ona ima taj mentalitet… Luče iz Kasidola. To je taj seoski mentalitet, šta će selo da kaže, da sam se ja oslobodila kad sam otišla, kamo sreće da sam ranije otišla. To je u njenom slučaju bilo, a žene koje se ne razvode zbog materijalnog su za mene mučenice. A ove koje traže, a nemaju ništa su sponzoruše, rekla je Jovana Jeremić za Informer.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu