Zabava

(FOTO) "Prevario me je i raskinuli smo" Najljepša žena bivše Jugoslavije progovorila o vezi sa Goranom Bregovićem

Srpska manekenka Liliana Tica (65) bila je jedna od najljepših Beograđanki. Njeno srce zauvijek je zarobio suprug, koji je porijeklom Nijemac, Herman Beč sa kojim ima sina Lenarda Vladimira, kojeg je dobila u 45. godini života.

Goran Bregović
FOTO: MIOMIR JAKOVLJEVIĆ/RINGIER

Ljiljana se za medije prisjetila i svoje burne veze sa Goranom Bregovićem, koja se, kako navodi završila njegovom prevarom.

– Tada sam već radila u Minhenu i trebalo je da me snime na konju sa nekim ogrlicama od zlata i briljanata. On je bio tu, radio je za neki časopis i imao hrabrosti da me pozove na piće. Pitala sam se odakle mu smjelost, ali sam ipak otišla i odmah se zaljubila. Nevjerovatno je duhovit, s njim se stalno smijem, tako nešto nisam imala ni sa jednim dečkom. Harizmatičan je, načitan, pametan, veoma velikodušan i ne laže. Ima izuzetnu energiju, obožava da kuva i sluša operske arije u kuhinji. Nas dvoje često kuvamo zajedno, uživamo u tome i u degustaciji tih specijaliteta – ispričala je Ljiljana.

Ona je dodala da je on čovjek po njenoj mjeri.

Nakon dvije godine zabavljanja vjenčali su se na Hvaru, a ubrzo su postali zastupnici luksuznog brenda donjeg rublja za Njemačku i Austriju. Godinama su živjeli u Beču. Po povratku u Minhen, Ljiljana je otvorila svoj butik donjeg veša, ali ga je poslije nekoliko godina zatvorila jer posao nije išao dobro.

Pročitajte još

Sad se bave proizvodnjom organskog sladoleda u porodičnoj manufakturi koju drže sa poslovnim partnerom.

Ljiljana je postala majka u 45. godini, dobila je sina Lenarda Vladimira. Danas ističe da se svakog dana zahvaljuje Bogu na tom daru.

Osamdesetih godina Ljiljana Tica bila je najlepša i najpopularnija jugoslovenska manekenka, prvi pravi jugoslovenski top…

Posted by Yugonostalgia – Jugonostalgija on Friday, October 16, 2020

– Lenard studira ekonomiju i dva dana nedjeljno radi u finansijskom centru jedne sportske kompanije. Stekao je radne navike. Kad je počeo, rekla sam mu da sam i ja krenula da zarađujem sa 16-17 godina. Svi dosta radimo, čini mi se Herman više nego ikada. Mislim da je mnogo važno da se osjećate korisnim i da vjerujete u ono što radite, onda će se trud u nekom momentu sigurno isplatiti – rekla je Liliana.

Kao najljepša Jugoslovenka sedamdesetih i osamdesetih privlačila je muškarce svih statusa. Prvu veliku ljubav doživjela je sa kolegom manekenom, doktorom Momom Jakovljevićem, a zatim je bila u burnoj vezi sa Goranom Bregovićem, piše Gloria.

Goran i ja smo se sreli u pogrešno vrijeme. Bio je veoma popularan, nisam ni znala njegove pjesme, morala sam da kupim sve ploče da saznam šta pjeva “Bijelo dugme”. Svi su mi rekli da nisam normalna jer nisam znala ko je Brega. Shvatila sam da je muzički genije, oduševio me je tim sarajevskim šmekom jer sam i sama porijeklom iz BiH, i po ocu i po majci. Žalio se da ne može da komponuje dok je sa mom. Za dvije godine koliko smo bili zajedno napisao je samo šaljivu pjesmu “Policija trenira strogoću” iako je svim djevojkama sa kojima je bio posvetio bar po jednu kompoziciju. Ubrzo po rastanku zbog njegove prevare, sa 24 godine, otišla sam da gradim karijeru u Minhenu. Tamo mi je mnogo pomogao Neven Bošković, koji me je hrabrio jer sam mnogo plašljiva i strahovala sam od velikih životnih promjena.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu
Prihvati notifikacije