Kultura

(FOTO) Snajka Sergeja Trifunovića glumi Ružicu Đinđić u seriji "Sablja": Udata je za njegovog rođenog brata, a jednom prilikom je otkrila kako su se upoznali

Cijela glumačka ekipa serije "Sablja" dobila je nagradu za specijalnu interpretaciju na ovogodišnjem Kanskom festivalu za serije Canneseries.

Sergej Trifunović
FOTO: ALEKSANDAR DIMITRIJEVIĆ / RINGIER

U seriji “Sablja” u ulozi ubijenog premijera Zorana Đinđića našao se glumac Dragan Mićanović, dok će Ružicu, suprugu Zorana Đinđića, glumiti lijepa Tihana Lazović.

Naime, Tihana Lazović je zapravo snajka Sergeja Trifunovića, koji će u pomenutoj seriji glumiti Legiju, a udata je za Sergejevog rođenog brata Branislava Trifunovića.

Bane i Tihana nisu otkrivali mnogo o svom odnosu, vjenčali su se 2022. godine, a jednom prilikom govorili su o svom prvom susretu i kako su odmah „kliknuli“.

Upoznali se u kafiću

Upoznali su se u Beogradu u jednom kafiću, uoči početka snimanja jedne serije u kojoj su oboje igrali. Nakon toga su nastavili da se čuju, druže i viđaju, piše Blic.

Pročitajte još

– Ni danas nemam odgovor na pitanje šta mi se desilo te noći. Ne znam šta me je natjeralo da dođem u taj kafić, ko me je oteo i odveo tamo, pošto sam pre toga bio na koncertu mog prijatelja u Božidarcu i trebalo je da sa njima idem dalje. Ali otišao sam, i to sam, što inače nikad ne radim. I ostao. Valjda je postojao dobar razlog zbog čega se sve dogodilo baš tako – ispričao je Branislav jednom prilikom.

– Godinama sam sumnjao i da su veze između dvoje glumaca moguće, jer je uglavnom jedno od njih nezadovoljno, posebno kad nisu u ravnopravnom položaju. To se naročito odnosi na žene, pošto za glumice generalno ima mnogo manje posla, dobre uloge pišu se najčešće za muškarce. Međutim, mi nemamo tih problema, niti ćemo ih imati, čini mi se. Znamo šta hoćemo od sebe. Što se posla tiče, ukus nam je sličan, volimo da gledamo iste stvari i razumemo ih na isti način – ispričao je glumac, a prenela “Gloria.

– Bane je moje zdravlje. Osvojio me humorom i samo humorom. Bila sam uvjerena da nikada neću biti s glumcem. Ali obično to tako biva. Svemir se dobro nasmije svim našim ‘odlukama’ i idejama’ – rekla je Tihana za Story, koja je inače poreklom iz Hrvatske.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu