Zabava

(FOTO) "Stalno je haos, nikada nije dosadno" Knez je u kući sa pet žena i četiri psa

Popularni pjevač već 11 godina uživa sa partnerkom Tatjanom, a iako nemaju zajedničku djecu, život im je više nego ispunjen sa po dvije kćerke iz prvih brakova.

(FOTO) "Stalno je haos, nikada nije dosadno" Knez je u kući sa pet žena i četiri psa
FOTO: YOUTUBE/SCREENSHOT

Nenad Knežević Knez je u razgovoru za Blic istakao da mu sa ženskim članovima porodice nikada nije dosadno.

Volim da ih pitam za savjet kada je u pitanju garderoba, mnogo mi znači njihovo mišljenje, ali konačnu odluku naravno donosim ja – rekao je i dodao:

– Imali smo ponudu da radimo rijaliti, ali smo odustali jer je to iziskivalo 24 časa i da mjesecima budemo zajedno u tome. Nisam mogao da prihvatim jer bih postao rob toga. Moja Tatjana ima dvije kćerke i ja isto, stalno je haos, svašta se dešava, imamo četiri psa, bilo bi interesantno i gledano. Ne vjerujem da će se to ostvariti. Bilo bi super kada bi postojale skrivene kamere.

Pjevač ima velike planove za narednu 2024. godinu.

– Ova godina je bila jako dobra, s tim što nisam snimio toliko novih pjesama, nego samo jednu. Sljedeća godina će biti godina novih pesama. Napravio sam neku vrstu reseta, vratio sam se u Podgoricu poslije 33 godine i našao sam novu kreativnu energiju. Sve što sam započeo, tamo sam i završio. Razmišljam da uradim kompletan album – rekao je Knez, koji ne krije da je potrebno mnogo novca za takav projekat.

FOTO: RAS SRBIJA
FOTO: RAS SRBIJA

– Jeste to finansijski zahtijevno, ali postoji popust kada se radi cijeli album. Ima on dobre strane, ulog je naravno dosta veliki. Duet sa Ksenijom je moguć. Ne žurim, nemam potrebu za tim. Imam veliki broj nastupa, gdje god da pjevam je veliko oduševljenje – istakao je pjevač.

Knez je pružio veliku podršku kćerki Kseniji kada je krenula put solo karijere.

– Jeste Ksenija pametno postupila kada je odlučila da ode iz grupe, sve tri su jake kao individue. Ksenija samo nije imala tu sreću da odmah nađe hit pjesmu. Nesigurna je u tom traženju stila kojim će poći. Neće odustati sigurno, sada je u novoj ekipi i kad tad će sigurno uspjeti nekako da se pronađe i bude dobra u tome. To su mladalačke faze, gdje se čovjek dvoumi. Voli muziku i u njoj se pronalazi – rekao je i dodao:

– Nema ko nije imao trenutke nesigurnosti, to je sastavni dio karijere i života. Zavisi koliko si jak i sposoban da se nosiš sa tim. Da ideš iz jedne pobjede u drugu i da si borac. Ksenija je nezavisna djevojka, na koju apsolutno nije uticalo što sam ja pjevač. Nije imala nikakvo opterećenje, sa tim se nosila super, piše Blic.

Bonus video

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu
Prihvati notifikacije