Zabava

(FOTO) "Valjda i ja zaslužujem jednu" Aleksandri Prijović suprug je napisao veliki hit ali ta pjesma NIJE BILA NAMIJENJENA NJOJ

Aleksandra Prijović jedna je od najpopularnijih pjevačica na našim prostorima, a njena turneja "Od istoka do zapada" napravila je ogroman uspjeh.

Aleksandra Prijović, Novi Sad
FOTO: DRAGANA JANKOVIĆ / RINGIER

Na posljednjem albumu Aleksandre Prijović našla se i pjesma “Sve po starom” za koju je muziku i tekst radio njen suprug Filip Živojinović, a iako je numera ostvarila veliki uspeh, malo ko zna da nije bila namijenjena njoj.

Tu pjesmu je trebalo da snimi Bojan Vasković, frontmen “Leksington benda”, što je pjevačica otkrila na svom koncertu.

Pročitajte još

– Večeras je ovdje moj prijatelj Boki Leksington i ja moram da vam otkrijem tajnu. Moja pjesma “Sve po starom” pisana je za njega – rekla je Aleksandra tada, pa dodala:

– Pa Boki, kakve vi pjesme imate, valjda i ja zaslužujem jednu.

FOTO: SINIŠA PAŠALIĆ/RINGIER
FOTO: SINIŠA PAŠALIĆ/RINGIER

“Preklinjala sam Filipa da me ne vodi kod Brene”

Podsjetimo, Aleksandra Prijović je svojevremeno otkrila u kakvom je odnosu sa Lepom Brenom.

– Sada sa njom imam odnos kao sa majkom. U početku nije bilo tako, i to zbog mene, bilo me je sramota, iskreno – objašnjava Aleksandra.

-Brenu i Bobu poznajem godinama, pjevala sam na njihovim privatnim proslavama i sad sam ja tu kao odjednom, u vezi. I onda kad sam došla prvi put, htjela sam da me zemlja proguta. Osjećala sam se kao da sam nešto loše uradila. Filip mi kaže da idemo kod njega, a ja ga preklinjem da me ne vodi tamo, piše Blic.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu