Zabava

(FOTO) Zgodni "tatica" ZALUDIO ŽENE: Takmičar "Nikad nije kasno" pokazao izvajano tijelo, svi se pitaju koliko ima godina

Viktor Miletić (55), očarao je milionski auditorijum ne samo glasom, već i šarmom i ponašanjem na velikoj sceni emisije "Nikad nije kasno".

Viktor Miletić
FOTO: MISTER_VIKTOR/INSTAGRAM/SCREENSHOT

Viktor ima 56 godina i u emisiji “Nikad nije kasno” sve je osvojim glasom, ali i šarmom.

Osim muzike, pevačeva najveća ljubav je fudbal, a nakon dvadeset godina pauze Viktor se vratio na teren.

– Pozvali su me da branim za veterane „Crvene zvezde“ što sam prihvatio sa velikim zadovoljstvom. U suštini ja pevam i branim- kroz smeh je otkrio takmičar za “Grand“. Viktor je očarao posebno pripadnice nežnijeg pola, a na Tvtiretu ga često zovu i “zgodni tatica”.

Pjevač je jednom prilikom otkrio i čime se bavi.

– Bavim se špedicijom, pjevanjem i fudbalom, volim sve što vole mladi – ovako se ukratko predstavlja Viktor Miletić, koji se godinama uspješno bavio i manekenstvom, a imao je svojevremeno i agenciju za manekene.

– Bavio sam se poluprofesionalno muzikom dok se nisam preselio u Sloveniju. Tamo me je život odveo nekim drugim stvarima. Inače, Vikotra često upoređuju sa italijanskim milionerom Đanlukom Vakijem.

Đanluka je postao popularan nakon što se na Instagramu pojavio snimak na kojem on igra sa svojom zgodnom suprugom Gabrijelom. Vaci zastupa parolu: “Živi kako želiš”, što je odlukom da napusti posao u 50. godini i posveti se zadovoljstvima i dokazao.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu