Zabava

Goga Sekulić uradila nove grudi: Na klinici srela Darka Lazića, pa napravili haos (FOTO)

Goga Sekulić nedavno je zbog bolova u leđima odlučila da zamijeni silikonske implante u grudima.

Goga Sekulić uradila nove grudi: Na klinici srela Darka Lazića, pa napravili haos (FOTO)
FOTO: RAJKO RISTIĆ / RAS SRBIJA

Naime, Goga je sada otkrila sve detalje ove plastične operacije koju je nedavno imala na istoj klinici na kojoj se operisao i njen kolega Darko Lazić, a njih dvoje su se tako i sreli.

FOTO: INSTAGRAM / SCREENSHOT
FOTO: INSTAGRAM / SCREENSHOT

– Ja sam trenutno s kolegama iz benda ovde. Krenuli smo na nastup, pa smo napravili pauzu od puta. Malo duže traje oporavak. Nismo međutim mogli da odložimo ovaj sada nastup, moraću poslije da otkažem narednih nekoliko nastupa, jer nije naivno. Moram da mirujem. Nakon porođaja sam imala malo jače bolove u leđima i morala sam da korigujem grudi, da ih malo smanjim. Donijela sam odluku da to uradim sada dok je malo hladnije. Zbog tih bolova u leđima sam radila korekciju, smanjivanje grudi i promjenu silikona – rekla je Goga i dodala:

FOTO: RINGIER
FOTO: RINGIER

Pročitajte još

– Darko i ja smo se sreli na istoj klinici smo bili. Rekao nam je ljekar da smo kao brat i sestra, malo smo nemirni, smirivali su nas da nam ne popucaju konci. Rekli su mi da moram da mirujem, jer je ipak to operacija. Veličina grudi je ostala ista, misle svi da sam smanjila, ali sam ipak zadržala veličinu – poručila je pjevačica, piše Blic.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu
Prihvati notifikacije