Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

HAOS U ZADRUZI Zerina Hećo doživjela NERVNI SLOM

Zabava
Autor:

Foto: Screenshot TVPink/ Screenshot

Zerina Hećo doživjela je emotivni slom zbog lažnih informacija koje joj je iznosio Bane Čolak da je napravila poptuni haos u Bijeloj kući.

Ona je histerisala, okretala kamere i uništavala inventar “Zadruge” zbog čega je odmah nakon ovog incidenta u kuću stiglo pismo “Velikog šefa” u kome je saopšteno da su i Zerina i Bane strogo kažnjeni, prenosi “Blic“.

– Zadrugari, situacija između Baneta i Zerine i njihovi ljubavni problemi otišli su predaleko i neophodno je da odmah odreagujemo. Čvrsto stojimo iza onoga što ćete sada čuti i veoma je važno da pažljivo čujete ostatak pisma. Niko od vas ne može miješati produkciju u vaše probleme niti navoditi produkciju kao razlog vaših međuljudskih odnosa i svađa. Prije svega, donijeli smo odluku da zbog lažnih optužbi i miješanja produkcije u svoje priče, zbog okretanja kamera i uništavanja, zbog odbijanja da ode u zatvor, Zerina bude kažnjena mjesečnim honorarom i direktnom nominacijom. Takođe, i Bane će biti direktno nominovan zbog iznošenja lažnih informacija iz spoljnog svijeta i kažnjen mjesečnim honorarom. Trebalo bi da ste svi vi do sada naučili da bi vas produkcija obavijestila da se bilo čijoj porodici ili bližnjima desi nešto loše. Dakle, sve dok niste obaviješteni o nekim lošim vijestima vaših najbližih, takve vijesti ne postoje. Niko od zadrugara ne može ucjenjivati produkciju, nikakvim razgovorima ni slično, jer po ugovoru produkcija nije dužna da vam to omogući. Strogo je zabranjeno izmišljati informacije i miješati produkciju u vaše probleme – navedeno je u pismu.

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.

IZDVAJAMO