Hronika

PRETUKLI ŠUMARA, OŠTETILI KAMION Šumokradice uhapšene, napadnuti bježali kroz MINSKO POLJE

Policija iz Modriče uhapsila je M. M. i M. T. iz tog grada zato što su napali nekoliko osoba, među kojima su bili i lugari, te oštetili kamion prevoznika, koje je, kao kooperante, angažovalo Šumsko gazdinstvo Doboj, potvrđeno je za Srpskainfo.

PRETUKLI ŠUMARA, OŠTETILI KAMION Šumokradice uhapšene, napadnuti bježali kroz MINSKO POLJE
Foto: Profimedia

Kako saznajemo iz lokalnih izvora, lugar je pretučen pajserima i metalnim šipkama, dok su se dvojica radnika, koja su radila na izvozu šume, spasla tako što su pobjegli.

Međutim, i to je moglo završiti kobno, pošto su, ne poznajući teren, bježali kroz minsko polje.

Tri kilometra su bježali kroz minsko polje, jedva smo ih našli. Srećom, nisu nagazili ni na jednu minu. Mogli su, na pravdi boga, izgubiti glave – priča sagovornik Srpskainfo.

U policiji su potvrdili da su nasilnici odmah privedeni. Portparolka PU Doboj Dragana Kerkez je rekla da su im se juče obratile osobe koje su rekle da su ih napale nepoznate osobe.

– Prijavili su i da im je oštećen i kamion “man”. Oni si taj dan bili angažovani od Šumske uprave radi prevoza bespravno posječenih stabala. Policija je izašla na teren i utvrdila da su za ovaj napad odgovorni M. M. i M. T, a o svemu je obaviješten dežurni tužilac – pojasnila je Kerkezova.

Kako saznajemo, radi se o dvojcu M. Milošević i M. Tešić iz Modriče, koji su i policiji i šumarima od ranije pozanti po teškim šumskim krađama i goloj sječi na području ŠG Doboj.