Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

HOROR Dadilja napala dijete (5) čekićem i bacila ga sa trećeg sprata jer je mislila da je LIK IZ GOSPODARA PRSTENOVA

Svijet
Autor:

Foto: Vk Com, Profimedia / RAS Srbija

Starija žena koja je pokušala da ubije petogodišnju djevojčicu koju je čuvala zato što je mislila da je Golum iz poznate sage Gospodar prstenova, osuđena je na devet godina zatvora.

Galina Kobzeva (69) penzionerka iz Samare u Rusiji, napala je sa čekićem dijete svoje komšinice Nađu Šustovu (5) da bi je nakon toga bacila sa terase na trećem spratu. Djevojčica je u veoma teškom stanju prevezena u bolnicu gdje ju je, prema pisanju ruskih medija, samo čudo spasilo smrti.

Kako se navodi, do bizarnog pokušaja ubistva djevojčice došlo je kada je Kobzeva koja je čuvala djevojčicu, došla da provjeri šta Nađa radi. Naime, Kobzevoj se u tom trenutku od lika djevojčice učinio lik Goluma, koji je zurio u nju i glasno se smijao, poslije čega se vratila u svoj stan misleći da ima halucinacije.

Nakon toga, kada se scena opet ponovila po dolasku kod komšija u stan, ona je uzela čekić i krenula da udara Nađu po glavi, a prema iskazima majke, svjedoka, kao i izvještaja policije, ona je nesrećnu djevojčicu udarala i nožem, ali i bacala je o zid, prije nego što ju je konačno bacila sa terase stana na trećem spratu zgrade.

Majka djevojčice Oksana Baleiko (25) izjavila je da se njena kćerka odučila da se bori do smrti protiv komšinice, kao i da je dala sve od sebe da joj se suprotstavi.

Svjedok koji je vidio i čuo djevojčicu kako se opire i vrišti prije pada, rekao je da mu je Kobzeva rekla da ne prilazi djevojčici pošto je u njoj demon i da mora da umre.

Prema toksikološkim izvještajima i riječima Kobzeve na sudu, ona je tog dana uzimala lijekove, ali je popila i nekoliko piva, prije nego što je došlo do mučkog napada na dijete. U prilog njenim tvrdnjama ide i činjenica da se sutradan u zatvoru ničega nije sjećala kada se probudila.

Nađa je hospitalizovana sa brojnim povredama i prelomima, ali je uspjela da se oporavi, iako se još nalazi u bolnici.

Kobzevoj je pored kazne od devet godina robije naređeno da porodici djevojčice isplati oko 9.000 evra odštete, zbog čega su se roditelji pobunili i pisali čak i predsjedniku Rusije, Vladimiru Putinu, koga su molili da ne dozvoli prolongiranje sudske odluke. Kako je saopšteno, Kobzeva je uživala povjerenje porodice djevojčice i često je vodila računa o njoj prije napada.

(Mirror)

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.

IZDVAJAMO