Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

I ONA GA NAPUSTILA Sa njom je Gagi zamijenio Anabelu, ali nisu imali srećan kraj (FOTO)

Zabava
Autor:

Foto: Uroš Arsić/RAS Srbija

Grupu “Fanki Dži” od 1994. do 2009. godine činili su Gagi Đogani, kao frotmen ove grupe, i Anabela Atijas, koja je bila pjevačica u grupi. Pored toga, oni su bili i bračni par, a zbog razmirica u braku, na kraju i razvoda, grupa se raspala i svako je krenuo svojim putem.

Anabela Atijas je ušla u solo muzičke vode, a Gagi Đogani je u grupu “Fanki Dži” doveo novu pjevačicu. Reč je o atraktivnoj crnki Marini Uzelac.

Gagi i Marina zajedno su uradili čitav album 2009. godine pod nazivom “Pali anđeo”, koji je publika lijepo prihvatila. Godinu dana kasnije “Fanki Dži” u ovom sastavu objavio je singl “Arogantna kraljica”, a potom je i Marina riješila da napusti Gagija.

Gepostet von Davor Jovanovic am Mittwoch, 5. September 2018

Marina Uzelac se nakon izlaska iz grupe 2011. godine povukla iz medija i nije više snimala pjesme.

Ipak, Marina je nastavila da se bavi pjevanjem. Po izlasku iz grupe otpočela je saradnju sa pjevačem Sašom Kovačevićem, sa kojim je neko vrijeme nastupala.

– Priznajem samo kvalitetne pjevače. Za Marinu imam samo riječi hvale – rekao je tada Saša.

Marina Uzelac posljednjih nekoliko godina nastupa sa pjevačem Davorom Jovanovićem i njegovim bendom.

I dalje je crnka, samo što ima kraću kosu i fizički se nije mnogo promijenila od perioda kada je bila dio grupe “Fanki Dži”.

Podsjećamo, Gagi je nakon prekida saradnje sa Marinom Uzelac doveo u grupu dvije nove pjevačice Mariju Mijanović i Anu Rich. Međutim,Ana je ubrzo napustila grupu, a Marija je 2016. godine zajedno sa Gagijem ušla u “Farmu 7” kako bi promovisali grupu “Faki Dži”. Nakon završetka rijalitija i ona se poslovno razišla sa Gagijem, a on od tada traži novu pjevačicu za svoju grupu, piše Blic.

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.
Možete da nas pratite i na Facebook stranici

IZDVAJAMO