Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

“IMAŠ MEKANE USNE” Komičarka poljubila Dženifer Eniston u emisiji (VIDEO)

Zabava
Autor:

Foto: leaked songs & twerk videos/Youtube screenshot

Komičarka i voditeljka Elen Dedženeris u svojoj je emisiji ugostila glumicu Dženifer Eniston, a svoje su dugogodišnje prijateljstvo zapečatile poljupcem u usta pred kamerama.

Poljubac koji je iznenadio publiku dogodio se dvije sedmice nakon što je Elen u emisiji poljubila Houarda Sterna, a Eniston je zanimalo kako je bilo poljubiti “kralja svih medija”.

“Jesi li uživala? Kako je bilo? Jesi li bila nervozna? Jesi li se prepustila poljupcu?”, pitala je znatiželjno glumica koju je još zanimalo kada se komičarka posljednji put poljubila s muškarcem.

– Mislim, bilo je ugodno. I zašto su svi tako šokirani s tim? I ja ljubim momke, ne pravi poljubac, ali ih poljubim u usne. Kada si ti posljednji put poljubila curu? , uzvratila joj je Elen, koja je u braku s glumicom Portiom De Roso od 2008. godine.

Zvijezdi Prijatelja je trebalo par sekundi da razmisli te je na kraju s oklijevanjem rekla da ona ne radi to. U tom trenutku se Elen nagnula prema glumici te ju poljubila na oduševljenje cijele publike.

– Imaš jako mekane usne – rekla je Eniston nakon poljupca.

– I ti isto, zato i radim to što radim – zaključila je komičarka.

(Index.hr)

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.
Možete da nas pratite i na Facebook stranici

IZDVAJAMO