Politika

“INTERESI GRAĐANA NA PRVOM MJESTU” Borenović sastankom s Krivokapićem završio posjetu Crnoj Gori

Predsjednik Partije demokratskog progresa, Branislav Borenović, sastao se danas sa Zdravkom Krivokapićem, nosiocem liste “Za budućnost Crne Gore” koja je odnijela pobjedu na proteklim parlamentarnim izborima.

“INTERESI GRAĐANA NA PRVOM MJESTU” Borenović sastankom s Krivokapićem završio posjetu Crnoj Gori
FOTO: PDP

Tokom razgovora sa profesorom Krivokapićem čuo sam poruke ohrabrenja, nade i vjere u bolju budućnost i Crne Gore i čitave regije. Iz Crne Gore je, zahvaljujući mudroj politici koju je vodila opozicija, krenuo talas oslobođenja naroda od straha i želje za slobodom i pravdom – kaže Borenović.

On kaže da mu je Krivokapić prenio da je osnovna poruka ljudima u Republici Srpskoj i BiH da narod oslobođen straha od političkog pritiska i ucijena može smijeniti svaki nenarodni režim.

– Naša bratska Crna Gora je danas najsvjetliji primjer i po ko zna koji put u istoriji vodilja na putu oslobođenja, hrabrosti i pravde – istakao je Borenović.

FOTO: PDP
FOTO: PDP

On je pozdravio poruke koje je čuo od Krivokapića, u kojim su na prvo mjesto stavljeni interesi građana, mir, odgovorna patriotska politika, izgradnja pravednijeg i slobodnijeg društva i otklon od revanšizma prema političkim protivniocima.

– Upravo su to vrijednosti na kojima počiva i politika PDP-a i ciljevi koje hoćemo da ostvarimo u Republici Srpskoj. Siguran sam da ćemo u novembru pokrenuti demokratski točak koji će rezultirati i velikom narodnom pobjedom 2022. Godine – kaže Borenović.

Ovim sastankom je završena dvodnevna posjeta delegacije PDP Crnoj Gori, koju su, pored predsjednika Borenovića, činili i počasni predsjednik Mladen Ivanić i zamjenik predsjednika PDP Nenad Vuković.