Zabava

"Isključivo su se viđali u jednom od njegovih stanova" Tea Tairović bila u vezi sa oženjenim biznismenom

Pjevačica Tea Tairović navodno je bila u vezi sa oženjenim biznismenom u periodu dok je učestvovala u "Zvezdama Granda", a romansa je navodno trajala samo tri mjeseca.

"Isključivo su se viđali u jednom od njegovih stanova" Tea Tairović bila u vezi sa oženjenim biznismenom
FOTO: TEA_TAIROVIC/INSTGRAM/SCREENSHOT

Tea i oženjeni biznismen su se, navodno, viđali u jednom od njegovih stanova, a tom prilikom nastao je i njihov intimni snimak koji je nedavno procurio u javnost, piše “Alo”.

– Njihova veza je od starta bila tajna, tim pre što je Tein dečko bio mnogo stariji od nje, a u to vrijeme je imao i suprugu. Međutim, njih dvoje su se krili i zbog toga što je on bio još sa nekoliko Teinih koleginica, a sa pojedinim pevačicama takođe ima intimne snimke – kaže izvor i dodaje:

– Bili su zajedno više od tri mjeseca i isključivo su se viđali u jednom od njegovih stanova, koje posjeduje u prestonici. Često je pravio razna okupljanja za svoje prijatelje na kojima je pjevačica bila prisutna. Tokom tih susreta je i nastao njihov snimak, a Tea se donedavno nadala da nikada neće izaći u javnost, prenosi Blic.

Isti izvor otkriva i da veza “kraljice bakšiša” s bogatašem nije bila ozbiljna.

– Njen bivši partner u svom vlasništvu ima i nekoliko stanova u Novom Sadu i Valjevu, tu su takođe provodili vrijeme. On je jedan od bogatijih ljudi u zemlji, a osim kuća i stanova, posjeduje i zgradu, kao i hotel. To od starta nije bila ozbiljna veza, već više kombinacija. Kada su se zasitili jedno drugoga, riješili su da se raziđu i nastave odvojene živote – tvrdi izvor pomenutog lista.

Prihvati notifikacije