Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

ISPLIVALA PREPISKA KARLEUŠE I VRANJEŠA “Muž mi je kao brat, tebe VOLIM”

Zabava
Autor:

Foto: Instagram/RAS Srbija

Tajna afera Jelene Karleuše i Ognjena Vranješa upotpunjena je dokazima, kako fotografijama i snimcima, tako i prepiskama, a sada je isplivala i ona u kojoj se vidi da tu nije bilo samo povremenog viđanja, već i dubokih emocija.

Dopisivanje Jelene Karleuše i Ognjena Vranješa Blic je prenio od riječi do riječi, a započeli su tako što je Jelena naglasila da određene stvari radi zbog medija.

– To je bilo zbog turskih medija – napisala je ona, pa joj je odgovorio:

– Samo ne želim da budeš dvosmislena.

– Nisam – navela je.

– Reci kako jeste i to je to – napisao je Vranješ, pa se ona dotakla supruga Duška Tošića.

– Evo kako jeste: Volim te! Izvini. Neću više to raditi. Ja njega doživljavam kao prijatelja, brata, dio porodice… Nema tu onoga što imamo ti i ja – istakla je JK.

Oni su razmjenjivali i druge poruke iz kojih se takođe jasno naziru emocije. I one poruke Blic je prenio od riječi do riječi.

Vranješ: Polijećem!

JK: Srećan put ljubavi moja! Volim te!

Vranješ: Hvala!

JK: Najljepši moj, najljepše okice moje!

Vranješ: Slijećem!

JK: Bravo, ljubavi moja!

Foto: Screenshot/RAS Srbija

Podsjećanja radi, sve je počelo na Božić, kada je Blic prvi pisao o porukama Jelene i Ognjena, koje je Duško našao u njenom telefonu, zbog čega je isti i zaplijenio.

Eksplicitne fotografije koje su počele da kruže internetom uzburkale su region, a na njima Karleuša pozira golišava, dok se na Fejstajmu dopisuje sa bosanskim fudbalerom Ognjenom Vranješom. Slike su otkrile intimne dijelove pjevačice, a Jelena, pak, tvrdi da je u pitanju montaža, piše Blic.

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.

IZDVAJAMO