Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

Ivanić: Ne želim da srpski narod bude zavađen ni sa Bošnjacima ni sa Amerikancima, niti sa EU

Politika
Autor:

Foto: Dejan Božić/RAS Srbija

Kandidat Saveza za pobjedu /SzP/ za srpskog člana Predsjedništva BiH Mladen Ivanić rekao je večeras u Zvorniku da će se zalagati da Republika Srpska bude otvorena prema svijetu i da njenim građanima budu otvorena vrata u svim svjetskim prestonicima.

– Ne želim da srpski narod bude zavađen ni sa Bošnjacima ni sa Amerikancima, niti sa EU… Želim da našim ljudima budu otvorena vrata u svim prestonicama širom svijeta – rekao je Ivanić novinarima prije konvencije SzP u Zvorniku.

On je rekao da ne želi da živi u zemlji iz koje ljudi odlaze, nego u kojoj ostaju i dodao da će se za te vrijednosti duboko i istinski zalagati.

– Potpuno sam uvjeren da će te ključne vrijednosti koje su potrebne srpskom narodu, dobiti podršku na oktobarskim izborima. Zato sam uvjeren da ću na ovim izborima pobijediti, kao i kandidat SzP za predsjednika Republike Srpske Vukota Govedarica – rekao je Ivanić.

Govedarica je poručio da će se zalagati da Fabrika glinice “Birač” “bude vraćena narodu, odnosno radnicima”.

– Radnici moraju da se pitaju, a to znači Vlada Republike Srpske treba da ima jedan dio akcija, radnici drugi dio, i naravno strateški partner dio, a radnici da odlučuju o svojoj sudbini u ovoj fabric – rekao je Govedarica.

On je istakao da će radnici biti ti koji će da se pitaju šta Fabrika glinice “Birač” radi i kako treba da proizvodi.

Kandidat Srpske demokratske stranke /SDS/ za parlament BiH iz Izborne jedinice tri Dragomir Vasić rekao je da na ovim izborima očekuje sjajan rezultat i da premaše onaj koji su imali 2014. godine.

– Posebno očekujem pobjedu Vukote Govedarice za predsjednika Republike Srpske, kao i odličan rezultat na listi za parlament BiH, jer sam ubjeđen da nama treba kadrovsko osvježenje i najači ljudi, dokazane patriote u Sarajevu da brane interese Republike Srpske – rekao je

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.

IZDVAJAMO