Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

IZOBLIČILE JE OPERACIJE Nekad najfatalnija plavuša Holivuda sa licem iz snova, a sada se raspada

Zabava
Autor:

Foto: Profimedia

Nedavno se na televizijskom festivalu u Monte Karlu pojavila glumica Deniz Ričards, a ova dama crvenim tepihom prošetala je u modernoj plavoj haljini na preklop midi dužine koje je uklopila sa žutim natikačama.

Deniz je ovu ležernu kombinaciju upotpunila sitnijim loknama, diskretnim nakitom i lepom šminkom, ali je ipak sva pažnja bila usmjerena na njeno lice – vidno izobličeno usred plastičnih operacija.

Premda su najupečatljiviji detalj na licu i dalje njene prelijepe plave oči, nemoguće je ne primijetiti da izgleda “zgužvano” , što je vrlo vjerovatno rezultat pogrešne upotrebe botoksa, a vidno je da se nešto desilo i sa nosem ove holivudske glumice.

Na početku karijere Ričardsova je važila za jednu od najljepših i najatraktivinijih glumica u Holuvudu, a njeno lijepo lice svojevremeno očaralo je i problematičnog Čarlija Šina sa kojim je uplovila u bračne vode.

Par je bio u braku od 2001. godine, pa sve do 2006. kada je Deniz predala papire za razvod koji je pratila gomila ružnih riječi i niskih udaraca.

Svojevremno je čitav svijet brujao o tome kakav je pakao preživljala sa Šinom i psiho-fizičku torturu. Tokom tog burnog perioda, Deniz je Šina nazivala “pedofilom”, kao i “besposlenom i netalentovanom svinjom”, a optuživala ga je i za brojne prevare, alkoholizam i kocku. Ni on nju nije štedio, a često je umio da kaže i da je “loša majka”.

Inače, par zajedno ima i dvije kćerke – 15-godišnju Sami i 13-godišnju Lolu, dok je Deniz nakon razvoda, 2011. usvojila još jednu kćerkicu Eloiz. Upravo zbog djece zakopali su ratne sjekire 2012, pa su danas u relativno dobrim odnosima, a seksi glumica napisala je u autobiografiji da su “imali predivnu ljubavnu priču, ali i jedan od najgorih razvoda ikada”.

Deniz je poslije ovog kraha ipak našla sreću u ljubavi, pa se 2018. godine nakon godinu dana veze udala za glumca Arona Fajpersa, koji joj je ogromna podrška i pomoć u odgajanju kćerki.

Glumica se godinama kao lavica borila da njenoj djeci ne fali ništa, s obzirom da se Šin tek nedavno aktivirao kao roditelj. Deniz je uz to imala i puno problema tokom odrastanja najmlađe Eloiz, s obzirom da joj dijagnostikovan poremećaj nedostatka hromozoma 8.

– Zbog poremećaja hromozoma se izuzetno sporo razvijala. Jako dugo nije bila u stanju da sedi samostalno, a prohodala je tek sa dvije godine i to uz pomoć fizikalne terapije. Svega nekoliko reči može da izgovori. Ponekad djeluje kao i svaka druga sedmogodišnjakinja, a nekad je na mentalnom nivou djeteta od tri godine. Teško je to. Svakog dana učim nešto novo, jer ne postoji priručnik niti uputstvo kako se ponašati prema djetetu s ovakvim poremećajem – ispričala je nedavno Deniz.

(Blic žena)

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.
Možete da nas pratite i na Facebook stranici

IZDVAJAMO