Zabava

"Javno bih se odrekao sina" Maca zgrožen ponašanjem Desingerica na nastupima gdje PATIKOM UDARA PO GLAVI svoju publiku

Dragomir Despić Desingerica nerijetko nailazi na žestoke osude zbog ponašanja prema publici na nastupima, a sada je Dragan Marinković Maca otvoreno iznio svoj stav o tome.

Dragan Marinković Maca, Dragomir Despić Desingerica
FOTO: SNEŽANA KRSTIĆ, MILAN ILIĆ / RINGIER/COMBO

Naime, Maca ne krije da je zgrožen činjenicom da Desingerica na nastupima udara patikom po glavi svoje fanove.

– Ne može neko moje dijete udarati patikom po glavi i da se ono oduševljava. Ja bih se, kunem ti se, kao što se nekad fino radilo, u novine stavio: “Ja, Dragan Marinković, odričem se svoga sina” –  – rekao je glumac za Klix Studio.

Pročitajte još

Ovo nije prvi put da Maca izražava nezadovoljstvo zbog Desingerice i svega što javno pokazuje.

– Frajer se izuo, krompir na čarapi, treba uvijek da budeš spreman. Nikad ne znaš, moraš uvijek imati čiste gaće, ne dao ti Bog, krompir! Stavi nogu smrdljivu sa krompirom i ovaj se snima, sv*šava, isto kao da se zadovoljava. Ja ne znam, da je moje dijete, ja bih se samo ubio – istakao je Dragan ranije za Informer.

Na pitanje kako bi se osjećao da ode na njegov koncert, glumac je rekao.

– Stao bih i zamislio se, pa ne znam šta bi. Zahvalio bih sinu i rekao: “Izvini sine, nisam dobar za tebe, ti se mene odrekni, ja se tebe neću, jer sam te ja zaje*ao..”.

Dragan Marinković Maca
FOTO: BLIC TV/SCREENSHOT

Desingerica mu je odgovorio u svom maniru.

Ti što mene savjetuju nek rade sve suprotno od mene i biće bolji od mene. Ja se zalažem i baš sam ponosan što sam stvorio novi trend, što uopšte nije više sramota imati bušne čarape ili dukat na gaćama. Čak je u principu moderno to imati, kad se negdje izuješ nema šta da brineš, tako je kako je – istakao je Despić, prenijeli su mediji.

Desingerica djevojci gura mikrofon usta
FOTO: DRAGOMIRDESPIC_DISIGN/TIKTOK7SCREENSHOT

Podsjetimo, nedavno je na društvenim mrežama osvanuo snimak sa jednog njegovog nastupa na kojem drži djevojku za glavu i rukom joj “sječe vrat” dok joj mikrofon nasilno drži na usta.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu
Prihvati notifikacije