Zabava

"JEDNA NOGA MI JE U GROBU I IMAM DOBRU SREĆU" Glumica trudna u petoj deceniji, a godinama se borila za potomstvo

Holivudska glumica Mena Suvari nedavno je objavila da čeka prvo dijete sa suprugom Majklom Houpom, a sama kaže da su imali sreće, s obzirom da su dugo radili na tome i da je zakoračila već u petu deceniju.

"JEDNA NOGA MI JE U GROBU I IMAM DOBRU SREĆU" Glumica trudna u petoj deceniji, a godinama se borila za potomstvo
FOTO: YOUTUBE/SCREENSHOT

Popularna 41-godišnjakinja kaže da je trudnoća ostvarenje njenih snova, a da je srećne vijesti dobila kada je već izgubila svaku nadu i prestala da prati ovulaciju.

– Za mene je još uvek proces vjerovanja i prihvatanja da mi se nešto tako lijepo može desiti. To je jako emotivno iskustvo. Bilo mi je veoma čudno da saznam da sam trudna – rekla je glumica.

Par se vjenčao 2018. i mjesecima unazad su radili na proširenju porodice, ali na početku su se konstantno suočavali sa razočaranjima, piše Blic.

– Mjerila sam temperaturu svaki mjesec i urinirala sam na te ovulacijske štapiće. Očekuješ da će se nešto dogoditi, ali nije. Bila sam preplavljena emocijama, ali i pod stresom – opisala je Mena i rekla je da su njene godine bile dodatni pritisak i da je imala utisak da zbog njih mora da zatrudni što prije.

– Imam 41 godinu i atmosfera u mom životu je bila nešto kao: “Jedna noga mi je u grobu i imam dobru sreću” – rekla je ona i dodala da je morala da odustane zbog brojnih negativnih testova i stalnog stresa.