Magazin

JEDNOSTAVAN TRIK Evo kako da odmrznete vjetrobransko staklo (VIDEO)

TikTokerka je podijelila jednostavan trik koji je za kratko vrijeme postao viralan, a riječ je o odmrzavanju vjetrobranskog stakla.

Trik kako da odmrznete vjetrobransko staklo
FOTO: /@SARAEDEUTSCH/TIKTOK/SCREENSHOT

Tiktokerka @saradeutsch podijelila je trik koji je jednostavan i ne zahtijeva nikakav dodatni napor, pa čak ni izlazak iz automobila, a ljudi su oduševljeni.

Pročitajte još

– Radim ovaj video svake godine. Kada vam je vjetrobransko staklo zaleđeno, obavezno spustite zaslone za zaštitu od sunca tako da se zaustavi protok zraka i led se brže otopi – objasnila je i napisala u videu da je ovo važan savjet za sve vozače tinejdžere.

Video je prikupio 3.7 miliona pregleda i više od 276.000 lajkova, a tiktokeri su bili prilično oduševljeni i mnogi su priznali da nisu imali pojma o jednostavnom savjetu.

@saraedeutsch

Teen drivers need to know this! Frozen windshield are about to be a thing with all the cold and snow #winter #buffalosnowstorm #winterweather #snow #teendriver

♬ original sound – Sara Deutsch

Jedan je tiktoker komentarisao: “Upravo sam to naučio s 32 godine, lol”, dok je drugi dodao: “Imam 48 godina i nisam to znao”. Jedan tiktoker je napisao: “Pokušaću ovo sutra ujutro.”, prenosi Avaz.

Prihvati notifikacije