Digitalna Srpska

Jednostavnim, sigurnim i duplo povoljnijim plaćanjem do VRIJEDNIH NAGRADA svaki mjesec

Svi postojeći i novi klijenti Addiko banaka u BiH još uvijek imaju priliku da učestvuju u Addiko Mobile nagradnoj igri i kroz jednostavna, sigurna i duplo povoljnija plaćanja osvoje vrijedne nagrade.

Jednostavnim, sigurnim i duplo povoljnijim plaćanjem do VRIJEDNIH NAGRADA svaki mjesec
FOTO: ADDIKO BANK

Addiko banke u Bosni i Hercegovini organizovale su nagradnu igru koja traje do 31.12.2020. godine. Pravo učešća imaju postojeći i novi klijenti koji, najmanje 3 puta mjesečno, realizuju plaćanje koristeći uslugu mobilnog bankarstva Addiko Mobile, a svaki mjesec 6 najsretnijih klijenata osvaja telefone Samsung A50, bežične slušalice JBL ili prenosne punjače Powerbank Acme.

– Korištenje usluge Addiko Mobile moguće je 24 časa dnevno, 7 dana u sedmici, odakle god to klijent poželi, bez potrebe za fizičkim dolaskom u banku. Bitno je napomenuti da su sva plaćanja Addiko digitalnim uslugama duplo povoljnija od plaćanja na šalteru. Posebno u vrijeme pandemije, pogodnost plaćanja iz udobnosti sopstvenog doma više je nego korisna – naglasila je Milka Čađo, direktorka Odjeljenja upravljanja proizvodima u Addiko Bank Banjaluka.

– Sigurna, brza i jednostavna plaćanja putem usluge Addiko Mobile su na raspolaganju našim klijentima i omogućavaju im da budu vlastiti bankari, te da sami kontrolišu stanje i promet na svojim računima, obave plaćanja unutar domaćeg platnog prometa, raspodijele izvršene transakcije na rate, uz niz drugih korisnih usluga – istakao je Denis Omeragić, direktor Odjeljenja upravljanja proizvodima u Addiko Bank Sarajevo.

FOTO: ADDIKO BANK
FOTO: ADDIKO BANK

U jedanaestom nagradnom izvlačenju najvrjednije nagrade, mobilne telefone Samsung A50, osvojili su Nevenka Elčić iz Bijeljine i Emir Imamović iz Lukavca. Addiko Bank ad Banjaluka i Addiko Bank dd Sarajevo nagradile su još po dva klijenta iz Bijeljine i Tuzle, koji su dobili bežične slušalice, a dva prenosna punjača za telefon dobili su klijenti iz Istočnog Sarajeva i Lukavca.

Više informacija o Addiko proizvodima i uslugama, te pravilima Addiko Mobile nagradne igre potražite na www.addiko.ba ili u bilo kojoj poslovnici Addiko banaka u BiH.

A.E.