Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

JESEN U PRAVOM SVJETLU Za danas najavljeni kiša i olujni udari juga, a evo šta nam DONOSI VIKEND

Društvo
Autor:

Foto: Profimedia

U BiH danas se očekuje umjereno ili ponegdje pretežno oblačno vrijeme.

Povremena i slaba kiša je moguća ponegdje u Hercegovini i zapadnim područjima Bosne.

Vjetar umjeren do jak južni i jugoistočni. U zapadnim i sjeverozapadnim područjima Bosne očekuju se olujni udari juga. Jutarnja temperatura od četiri do 10, na jugu od osam do 13, a dnevna od 12 do 18 stepeni.

U subotu takođe pretežno oblačno vrijeme. Povremena i slaba kiša je moguća u Hercegovini, zapadnim područjima Bosne i u Krajini. Padavine uglavnom u jutarnjim satima i prije podne. Jutarnja temperatura od osam do 16, a dnevna od 10 do 16, na jugu i sjeveroistoku BiH do 21 stepen.

U nedjelju prije podne umjereno do pretežno oblačno vrijeme, a poslije podne oblačno vrijeme. Poslije podne i večernjim satima sa kišom u većini područja. Na zapadu i jugozapadu Bosne padavine mogu biti i intenzivnije. Jutarnja temperatura od četiri do 10, na jugu do 14, a dnevna od 13 do 20 stepeni.

U ponedjeljak ponovo umjereno do pretežno oblačno vrijeme. Kiša je moguća u Hercegovini i zapadnim područjima Bosne. Jutarnja temperatura od četiri do 10, na jugu do 13, a dnevna od 10 do 16, na jugu do 19 stepeni.

(Avaz)

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.
Možete da nas pratite i na Facebook stranici

IZDVAJAMO