Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

JEZIVE TVRDNJE U ZADRUZI “Htio je da Anabelu da dilerima u ZAMJENU ZA DROGU”

Zabava
Autor:

Foto: Zadruga official/Youtube/Screenshot

Tokom emisije “Pitanja gledalaca” upućenih učesnicima “Zadruge 3”, Mirku Gavriću je postavljeno pitanje da li žali zbog toga što nije nagovorio Anabelu Atijas da prijavi tadašnjeg supruga Gagija Đoganija za nasilje u porodici.

– Siguran sam da bi bila sposobnija za porodicu i djecu, ali u pitanju je njena lična odluka, savjetovao sam je, naravno, ali uvijek je njena odluka bila presudna, uvijek sam bio tu kao podrška. Pričao sam ja sa Gagijem, govorio sam mu veoma iskreno moje mišljenje, da je prenaglio u mnogo situacija, da mu je ova pamet, a te godine, sigurno bi bio intezivniji u ubjeđivanjima. Dao bi sve da je nagovorim da prekine neke stvari kada im je bilo vrijeme. Nije me poslušala i tada je Gagi počeo da uzima narkotike. Prvo je bilo pomalo, a onda sve više i više. Pare su odlazile, a mi smo radili kao mravi – počeo je izlaganje pjevač, a potom dodao:

– Sjećam se da sam ga jednom slušao kada je pričao na telefon sa narko-dilerima. Jadao je da nema para, a da mu treba droga. Onda im je rekao kako može da im pošalje Anabelu, koja vrijedi dosta novca u zamjenu za drogu. Kao najpoželjnija žena sa javne scene. On ni ne zna da sam ga čuo. Htio je da da Anabelu u zamjenu za novac, da uzme drogu da se u**rče – dodao je Mirko, zbog čega je Gagi pobjesnio isporučio mu:

– Sram te bilo! Lažeš kao pas, Mirko. Ne mogu da vjerujem da ovoliko lažeš. Nikad ti nisam dao manje para. Šta je sa tobom? O ovom tvom razgovoru sa dilerima neću ni da komentarišem, marš tamo! Provokatoru ušao si ovde da me uništiš. Anabela i ti smišljate priče samo da bi ste mene predstavili kao zlikovca – urlao je Đogani, da bi se u cijelu priču uključila i Anabela:

– Ništa ne laže, čudo jedno jadno. Išla sam ja da mu nosim pare. Davala mu sav moj bakšiš, da bi mu nadoknadila sve ono što mu ti nisi dao. A to da si htio da prodaš, znam i to. Sreća, pa mi je Mirko rekao, bila sam spremna da reagujem ako do toga dođe. Ti si niko i ništa. Ti si životinja jedna jadna! Uništio si mi život a sada mi uništavaš i djecu. Misliš li da je njima lako da slušaju kroz šta im je majka sve prolazila zbog ludog oca, piše Blic.

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.
Možete da nas pratite i na Facebook stranici

IZDVAJAMO