Svijet

Jezivi detalji masakra: Ovo je ubica koji je PROSTITUTKE UNAKAZIO do neprepoznatljivosti

Bečka policija uhapsila je Avganistanca Ebadula A. (27) osumnjičenog za brutalno ubistvo tri prostitutke u javnoj kući u bečkoj četvrti Brigitenau.

Jezivi detalji masakra: Ovo je ubica koji je PROSTITUTKE UNAKAZIO do neprepoznatljivosti
FOTO: PRIVATNA ARHIVA

On je uglavnom priznao zločin, ali nije otkrio detalje svog krvavog pira kao ni motiv jezivog zločina. Kako pišu autrijski mediji, ubica je nožem izmasakrirao svoje žrtve do neprepoznatljivosti, među ubijenim ženama je i vlasnica bordela, saopštila je policija, kako piše oe24.at.

Žrtve su najverovatnije kineski državljani, međutim policija tek treba da utvrdi njihov identitet Jedna od radnica uspjela je da se spasi tako što se zaključala u sobu, i slušala jezive krike žrtava.Ubica je kako se pretpostavlja hladnokrvno isplanirao masakr i kupio posebno nož za ovaj zločin. Ako se to pokaže kao tačno, ova okolnost ukazuje na planirani napad.

Pročitajte još

Sumnja se da bi motiv mogao da bude to što je mladić sebe samoproglasio “čuvarem morala” i ovako poslao krvavu poruku, nije utvrđeno da je imao bilo kakvog odnosa sa nekom od žrtava.

Poslije masakra pobjegao je u park gde je i uhapšen, a kod njega je pronađen i krvavi nož kojim je počinio zločin. Prilikom hapšenja bio je izrazito agresivan, pa je policija morala da ga onesposobi uz pomoć šokera.

Utvrđeno je da je Avganistanac u Beču boravio nelegalno jer je u Austriji od 2022. i bio je smešten u azilantskom smeštaju u Koruškoj koju nije smeo da napušta.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu
Prihvati notifikacije