Zabava

Jovana nakon rijalitija promijenila zanimanje: Otkrila da li je guši Stefanova porodica, a i kako se snašla u novoj ulozi (FOTO)

Jovana Ljubisavljević, bivša učesnica "Zadruge", a sada i voditeljka otkrila je planove za budućnost sa dečkom Stefanom Karićem, ali i prokomentarisala učesnike rijalitija.

Jovana nakon rijalitija promijenila zanimanje: Otkrila da li je guši Stefanova porodica, a i kako se snašla u novoj ulozi (FOTO)
FOTO: JOVAN ILIĆ / RAS SRBIJA

Jovana je, naime, naprije otkrila kako izdržava bez dečka koji se trenutno nalazi u rijalitiju i kako je zadovoljna njegovim učešćem.

– U početku je bilo jako teško. Sad kako vrijeme prolazi i kako sam počela da radim, lakše je u tom smislu da imam obaveza, ali i dalje mi Stefan mnogo nedostaje. Pratim ga stalno. Jako malo spavam zbog toga i jedva čekam da mi se vrati – počela je za Alo.

– Ja sam imala sreću da sam bila dio rijaltija i samim tim drugačije gledam na neke situacije. Ne zamjeram mu ništa. Ponosna sam na njega. Nije lako biti unutra toliko dugo. Ovo je njegova treća sezona. Prošla nam je bila jako teška. Ušao je sa jasnim ciljem i vrlo mudro gazi prema kraju.

FOTO: A. DOJKIĆ/RAS SRBIJA
FOTO: A. DOJKIĆ/RAS SRBIJA

Bivša misica ističe da su joj Stefanova porodica velika podrška.

– Podrška Stefanove porodice ne može nikad da me guši. Mogu samo da budem srećna što je to tako. Stefan i ja smo vrlo privrženi našim porodicama i mnogo nam znači njihova podrška. Kad je Stefan otišao, bilo mi je mnogo teško i značilo mi je njihovo razumijevanje i lijepe riječi. Imamo zaista prelijep odnos, veže nas ogromna ljubav i briga za Stefana kao i uzajamno poštovanje. Osmana svi doživljavaju kao nekog ko se stalno šali i ko je uvijek nasmijan. To jeste tako, ali Osman je isto tako ozbiljan i svestran čovjek s kojim možete razgovarati na svaku temu. U svakom slučaju, veoma zanimljiv. Neko ko jako dobro procjenjuje ljude i neko ko je u stanju da predvidi sve situacije koje nas očekuju u Zadruzi. Definitivno kralj Instagrama.

Nakon “Zadruge” postala je voditeljka i ne krije uzbuđenje zbog toga.

– Mnogo mi se dopada. Sasvim neočekivano sam dobila ponudu koju sam bez puno razmišljanja prihvatila. Bez preteranih očekivanja uplovila sam u sve to. Naravno, trudila sam se da dam svoj maksimum, ali ni sanjala nisam da će reakcije biti ovako pozitivne. Ja nisam neko ko je školovan za ovu vrstu posla. Naravno, obrazovana sam, ali ne za posao voditelja. Sada, sa ove distance, mogu reći da sam presrećna. Uživam u poslu. Svakim danom napredujem. Pored komplimenata tu su i dobronamjerne kritike koje mi pomažu da iz emisije u emisiju napredujem. Radim sa predivnim i kvalitetnim ljudima koji mi dosta pomažu i hvala im na tome – rekla je bivša zadrugarka, piše Alo.

FOTO: LJUBISAVLJEVICEVA/INSTAGRAM/SCREENSHOT
FOTO: LJUBISAVLJEVICEVA/INSTAGRAM/SCREENSHOT

Otkrila je da li ona i Karić uskoro prave svadbu.

– Brak je kruna ljubavi i ljubavnog odnosa. Naravno da mi je želja da našu ljubav krunišemo brakom, ali trenutno mi je prioritet da mi dođe. Željno ga iščekujem. Ostalo je još tri mjeseca. Vrijeme je da ostavimo iza nas rijaliti život. Sve ostalo će doći spontano i samo od sebe kad osjetimo da je vrijeme za to – rekla je ona.

Prihvati notifikacije