Zabava

Kejti Prajs se liječi na psihijatriji "Silovali su me i tukli, željela sam da se ubijem"

TV zvezda i bivši model Kejti Prajs šokirala je javnost priznanjem da je pre četiri godine bila žrtva pljačke i grupnog silovanja.

Kejti Prajs se liječi na psihijatriji "Silovali su me i tukli, željela sam da se ubijem"
FOTO: INSTAGRAM/SCREENSHOT

Neočekivano, pred premijeru dokumentarca “Trauma i ja”, britanski model, starleta i rijaliti zvezda Kejti Prajs iznijela je šokantnu priču i uznemirila tamošnju javnost.

Naime, nekadašnja manekenka poznata po burnom životu i estetskim zahvatima, nedavno je viđena kako posjećuje bolnicu za mentalno zdravlje “The Priory”.

Tabloidi su odmah započeli sa nagađanjem o razlozima terapije, od alkoholizma i narkomanije do zavisnosti od plastične hirurgije, međutim, Prajsova je odlučila da glasinama stane na put i priznala da se leči od posttraumatskog sindroma.

– Produkcijska ekipa i ja smo se smjestili u dva kombija i krenuli smo na put od Johanezburga do Svazilenda. Najveću glupost smo napravili tako što nismo dobro procijenili rizik i nismo imali obezbjeđenje. Negdje na polovini puta zaskočila nas je banda. Bilo ih je šestoro. Imali su oružje. Izbacili su nas iz kombija i pokupili opremu koju smo nosili sa sobom. Laptopove, ajpedove, gotovinu, nakit, sve što je bilo iole vrijedno, pa čak i naše pasoše su ukrali.

Ali to nije bio kraj. Jedan od njih me je uhvatio za ruku i držao mi je cijev pištolja uperenu u glavu, natjerao me je da uđem u kombi. Pokušala sam da se odbranim, grčevito sam ga udarala dok mi je cijepao odjeću. Onda me je udario tako jako da sam izgubila svijest. U glavi mi je bubnjalo. Nisam mogla da se pomjerim. Trajalo je satima, silovali su me i smjenjivali se. Kad god bih pokušala da se odbranim ili pobjegnem, tukli su me još više. Ne znam koliko je trajalo. Meni je izgledalo kao vječnost.”

Liječenje, narkomanija ili samoubistvo?

Kejti kaže da je poslije incidenta i fizičkog oporavka odlučila da potisne strašna sećanja. Međutim, negiranje događaja je vodilo u mračna bespuća alkoholizma, zloupotrebe lijekova, depresije…

– Jednog dana sam odlučila da ovo mora prestati. Otišla sam na kliniku, ispričala psihijatru šta se dogodilo i krenuli smo u proces suočavanja.

Premijera dokumentarnog filma “Trauma i ja” u Britaniji je zakazana za sutra.

Kejti se u njemu vraća na nemili događaj i sve što je preživjela u Africi. Ipak, činjenica da počinioci nikada nisu pronađeni  I dalje je uznemirava.

– Moram da živim sa tim da ti zločinci možda i u ovom trenutku nekoj nedužnoj osobi rade ono što su i meni…

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu