Zabava

KO JE ATRAKTIVNA SANJA Sprema se gala vjenčanje i druge Džajine kćerke

Bidermajer na jučerašnjem vjenčanju Dragane Džajić i Miloša Ivanovića u Beogradu uhvatila je mladina sestra Sanja Džajić koja se sprema za svoju svadbu.

KO JE ATRAKTIVNA SANJA Sprema se gala vjenčanje i druge Džajine kćerke
Foto: Rajko Ristić/RAS Srbija

Na vjenčanju Džajine kćerke, Dragane Džajić i Miloša Ivanovića koje je bilo jedan od događaja dana blistala je i starija Džajina nasljednica, u teget, elegantnoj haljini.

Njena svadba sa Vladimirom Vranješom najavljivala se u julu 2018. godine kada se pisalo da će na gala svečanosti biti 300 zvanica.

Sanja i Vladimir koji su u vezi od 2014. a koji su 2017. ljubav krunisali rođenjem sina, bili su sinoć i među najveselijim zvanicama.

Jedna svadba je najbolji uvod u drugu na kojoj će, kako se najavljivalo, Sanja kao vjenčanicu ponijeti kreaciju svoje sestre.

Atrakrivna brineta i njen partner svadbu su planirali i dok je ona bila u drugom stanju, ali su na kraju odložili planove.

Sanja se poput sestre Dragane obrazovala u inostranstvu, a radial je u jednom domaćoj kompaniji gdje su hvalili njene poslovne sposobnosti i poznavanje stranih jezika.

Sestre Džajić zajedno su se oprobvale u modnom dizajnu, a po mišljenju mnogih, veoma nalikuju jedna na na drugu i imaju sličan stil odijevanja.

Sada se i Dragana sprema za ulogu mame jer sa suprugom Milošem Ivanovićem čeka prvo dijete.

(Blic žena)