Zabava

"Ko zna šta život nosi" Ena Popov o braku sa biznismenom i povratkom na estradu

Voditeljka i nekadašnja učesnica "Velikog brata" Ena Popov već godinama je u skladnoj zajednici sa biznismenom Nenadom Čankom. Njih dvoje trenutno borave na Kopaoniku, odakle se pjevačica uključila i prenela djelić atmosfere, ali i prokomentarisala svoj odnos sa suprugom.

"Ko zna šta život nosi" Ena Popov o braku sa biznismenom i povratkom na estradu
FOTO: ENA POPOV/INSTAGRAM SCREENSHOT

Suprug i ja se skijamo do ujutru, prvi smo na stazi, odemo u sobicu, odmorimo, dremkamo. To je za nas luksuz, jer se skoro nije dogodilo da imamo priliku da drijemamo u toku dana, pa maksimalno koristimo. Poslije odemo na neki ručak, nešto popijemo, vratimo se u sobu, gledamo seriju, šetamo. Apsolutno jedan savršeni odmor i uživanje. Uživamo kako za sebe, tako i jedno u drugom – rekla je Ena u emisiji “Premijera”.

Progovorila je i o nesuglasicama koje tokom braka ima sa svojim izabranikom.

FOTO: NENAD MIHAJLOVIĆ / RAS SRBIJA
FOTO: NENAD MIHAJLOVIĆ / RAS SRBIJA

– Pošto smo mi ovde u fazi medenog mjeseca, sve nam je potaman, uživamo, tako da ja ne mogu da se sjetim oko čega sam ikada imala nesuglasice sa svojim suprugom. Na ovo pitanje mogu da odgovorim kada se vratimo nekoj dnevnoj i životnoj rutini, kada osvježim pamćenje – ispričala je Popovova.

– Djeca su sa bakama, uživaju i šalju nam poruke da se ne vraćamo brzo. Inače suprug i ja imamo to poravilo da s vremena na vrijeme, otputujemo negdje potpuno sami, bez djece, jer uviđamo da to dobro utiče na naš odnos. Svi parovi, pored toga što su roditelji treba da budu jedno drugome momak i djevojka – dodala je.

Spekuliše se i da se vraća na muzičku scenu Srbije.

– Biće pjesama, snimila sam pesmu od Lejdi Gage, a da li će biti mojih, još uvijek to nije opcija u glavi, mada ko zna šta život nosi – ispričala je Ena Popov.

Prihvati notifikacije