Zabava

"Koja vam je dijagnoza" Nikolina Pišek objavila sliku iz kanjona rijeke Vrbas, a onda dobila komentar kojem nije ostala dužna (FOTO)

Hrvatska voditeljka Nikolina Pišek ponovno se našla na meti kritičara, ali ovaj put iz neočekivanih razloga.

"Koja vam je dijagnoza" Nikolina Pišek objavila sliku iz kanjona rijeke Vrbas, a onda dobila komentar kojem nije ostala dužna (FOTO)
FOTO: GORAN SRDANOV/RINGIER

Naime, Nikolina je objavila nekoliko fotografija sa kanjona rijeke Vrbas, gdje trenutno uživa sa kćerkama Unom Sofijom i Hanom. Međutim, jedna pratiteljka imala je potrebu komentarisati izgled njene najmlađe kćerke, što se nimalo nije svidjelo Nikolini koja ju je odlučila javno prozvati.

– Ova djevojčica je još kao beba imala neku skroz čudnu facu… a izgled je na Nikolinu i njenu majku (prije operacija) – glasio je gnjusan komentar pratiteljke Jelene na koji je Nikolina reagovala.

– Draga Jelena (Ironija i sarkazam, prevodim jer izgledate kao osoba kojoj prevod treba) Meni je želja vidjeti vaš mozak, budući da imate potrebu komentarisati jednu savršeno normalnu i lijepu (a meni najljepšu na svijetu) djevojčicu od 8 godina. Na profilu njene majke. Koju vas niko nije tjerao pratiti. Ne sjećam se da sam vam zavrtala ruke iza leđa i čupala vam nokte tjerajući vas da me pratite. Ali vi to činite. Pritom mrzeći samu sebe zato što to činite. Koja vam je dijagnoza? – upitala ju je na kraju voditeljka.

Pročitajte još

Nikolina je potom pozvala pratioce da dotičnu prijave i blokiraju na društvenoj mreži, prenosi Kliks.

– I nemojte me molim vas, niti iz najbolje namjere ućutkivati i govoriti mi da se ne treba osvrtati. Ne. Ovakve psihopate su trulež našeg društva koja na našem ignorisanju raste. Da zbog ove spodobe moja ili nečija djevojčica pomisli da nije dovoljno dobra? Da je nedostatna? Da se povrijedi?… nastavite niz – napisala je Nikolina.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu