Magazin

Konačno dočekali sreću u ljubavi: Ovi znaci Zodijaka će se ludo zaljubiti do kraja godine

Krajem 2023. godine neki srećnici Zodijaka će ostvariti svoje najveće želje i konačno dočekati sreću u ljubavi.

poljubac
FOTO: MARK MARLOW/EPA

Ovi horoskopski znakovi najvjerovatnije će upoznati svoju srodnu dušu do kraja godine.

Ovan

Kada se zvijezde poravnaju, osjetićete da vas privlači osoba koja vam može donijeti radost kakvu nikada ranije niste doživjeli. Jednom Ovnu potreban je prostor da posjeduje svoju vatrenu moć, a istovremeno i mir kako bi mogao da napreduje.

Ovog puta osjećate se dovoljno bezbjedno jer se o vama brine partner koji slavi vašu snagu dok vas tješi u trenucima kada se više ne osjećate jakim. Nemojte zazirati od onoga što zaslužujete samo zbog straha od ranjivosti.

Vaga

Možda ćete se spojiti sa srodnom dušom do kraja godine koja će vas podsjetiti na sve dobro što zaslužujete. Vaga želi zdravu vezu, gdje je partner usklađen sa njenim vrijednostima.

Takvu osobu možete prizvati, samo kada ne pokušavate da udovoljite drugima na račun sopstvene sreće. Imate najbolje šanse da privučete osobu zbog koje se osjećate voljeno i koja će vas poštovati i cijeniti, piše Luftika.

Pročitajte još

Blizanci

Blizanci će uskoro upoznati svoju drugu polovinu. Pazite da vas uzbuđenje ne ponese, dok temeljno ne istražite vezu, da vidite da li ima potencijal da se transformiše u dugotrajnu ljubav. Lako ćete uroniti u haotični entuzijazam uzbuđenja i strasti, a da ne uzmete u obzir mogućnost da je to ipak loš izbor. Neke osobe dolaze u naše živote da nas nauče važnim lekcijama o životu.

Razmislite prije nego što se odlučite na bilo kakav strmoglav potez, ali ne zaboravite da ipak uživate u vožnji. Naučićete mnogo o sebi na ovom putovanju i šta zaista želite.

Lav

Lavovi vole teatralnost i romantiku, tako da veoma često možete da budete omamljeni velikim gestovima partnera ili da im uzvratite, prije nego što saznate kakva je osoba zaista.

Vaš susret sa posebnom osobom naučiće vas da usporite i date prioritet konkretnim akcijama. Naučićete da uživate u laganoj romansi, bez žurbe.

Ne padajte ni na čiju čaroliju prije nego što procijenite karakter osobe. Nova situacija će vas izazvati da se čvrsto držite svojih granica čak i ako ste suočeni sa primamljivom iluzijom ili će vam dati stvarnost ljubavi o kojoj ste sanjali.

U svakom slučaju, morate slušati svoju intuiciju.

Bonus video

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu