Kultura

"Kristina i Moke" u Art dvorištu: Putovanje kroz muzičku istoriju u modernom ruhu

U Art dvorištu Banskog dvora u četvrtak 2. septembra sa početkom od 20 časova održaće se koncert muzičkog dua – „Kristina & Moke“.

"Kristina i Moke" u Art dvorištu: Putovanje kroz muzičku istoriju u modernom ruhu
FOTO: SINIŠA PAŠALIĆ/RAS SRBIJA

Publiku na jedinstven način provodimo na putovanje kroz muzičku istoriju u modernom ruhu poručili su Kristina i Dragan Moconja, banjalučki umjetnici.

Kako su kazali iz Banskog dvora Kristina i Dragan Moconja predstavljaju muzički duo čiji nastanak se veže za ljubav prema muzici koju iskazuju adaptacijom moderne muzičke kulture autentičnim muzičkim izrazom.

– Vođeni dosadašnjim iskustvom u pripitomljavanju bezvremenskih muzičkih hitova, ovaj muzički dvojac svoju muzičku energiju prezentuju kroz melanholičnu zvučnost altovskog vokala uz “fingestyle“ tehniku sviranja gitare. Kroz ovaj instrumentalno vokalni sastav prožima se repertoar muzičkih pop, rok i klasičnih evergrina, te na sebi svojstven način njeguju najkvalitetnije muzičke numere –  navode iz Banskog dvora.

Besplatne pozivnice za koncert su podijeljene, a u slučaju vremenskih neprilika koncert će se održati u Koncertnoj dvorani Banskog dvora.

Prihvati notifikacije