Zabava

LANA JURČEVIĆ POSTALA MAMA Pjevačica zbog komplikacija veći dio trudnoće provela u bolnici

Hrvatska pjevačica Lana Jurčević porodila se u tajnosti, u zagrebačkoj Petrovoj bolnici, prenose tamošnji mediji.

LANA JURČEVIĆ POSTALA MAMA Pjevačica zbog komplikacija veći dio trudnoće provela u bolnici
FOTO: INSTAGRAM/SCREENSHOT

Kako se navodi, novopečena mama i beba se osjećaju dobro.

Iako je javnost saznala za njenu trudnoću krajem jula, pjevačica je odlučila da zadrži porođaj pod velom tajne. Naime, Lani su se krajem avgusta pojavile komplikacije zbog kojih je završila u bolnici, gdje je i provela veći dio trudnoće.

Ona je o svojim borbama otvoreno pisala na društvenim mrežama.

Ovo je početak kraja – napisala je ona, opisujući tešku situaciju koju je prošla.

– Znam kako zvuči… I nama su se “odsjekle noge” u tom trenutku, ali ne bih htjela da ovo bude neka tužna priča, već priča u kojoj možemo birati put kojim ćemo ići: kako u neizvjesnosti, sa ne tako optimističnim prognozama i u stvarima nad kojima nemamo kontrolu, ipak možemo pronaći onu neku nadu i svjetlo koju je dovoljno da ponekad vidiš samo ti. I tako ide dan po dan, sat po sat, minuta po minuta. I sve prepustiš “Onom Gore” – nastavila je ona u svojoj opširnoj objavi.

– Neka ova priča bude posvećena svim ženama od kojih su me dijelili samo zidovi i po koji bolnički krevet, svim onim ženama koje su tu bile i prije i biće nakon mene, svim ženama koje prolaze toliko toga, a da o tome ne znamo ništa, da ih ne vidimo i ne čujemo nigdje jer hej, o tome se “ne priča” – to se ne dijeli sa svijetom, to je toliko bolno i osjetljivo da to skrivaš samo za sebe i možda svoj najuži krug ljudi, ako i to…

– Te žene ne srećemo nasmijane na ulicama i oko sebe, ne gledamo njihove trudničke, savršene slike na društvenim mrežama… Neka ova priča bude posvećena svim lavicama koje se svaki dan bore za svoje bebe, na ovaj ili onaj način, za sve žene i parove koji se bore s tim da postanu roditelji… – napisala je pjevačica, piše Blic.

Bonus video

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu
Prihvati notifikacije