Zabava

LJUBAVNI STATUS MISTERIJA Zbog nove fotke Stefana Živojinovića ŽENE ODLIJEPILE (FOTO)

O vezi Stefana Živojinovića i Bojane, seste Bogdane Rodić, javnost i dalje bruji, dok se ni jedno od njih dvoje nije oglasilo ovim povodom. I dok još uvokek nije potvrđena, a ni demantovana njihova ljubav oni su aktivni na društvenim mrežama. Ali svako za sebe.

LJUBAVNI STATUS MISTERIJA Zbog nove fotke Stefana Živojinovića ŽENE ODLIJEPILE (FOTO)
FOTO: UROŠ ARSIĆ/RAS SRBIJA

Dok je prije nekoliko dana Bojana objavila fotografiju na kojoj uživa sa sestrom Natašom, Stefan je danas podijelio fotku zbog koje su žene već poludjele. Naime, Stefan je pozirao u bijeloj košulji, a djevojke su mu ostavljale komentare u vidu emotikona srca, i komentarisale kako izgleda fenomenalno. “Srećna nedjelja”, kratko je poručio Živojinović, a njegov ljubavni status, očigledno, i dalje ostaje misterija.

View this post on Instagram

Happy Sunday😘

A post shared by Stefan Zivojinovic (@stefanzivojinovic) on

Inače, Stefan je u jednom od nedavnih intervjua za Blic ispričao kakvu djevojku traži:

Djevojku nemam. Tražim nekog ko mi odgovara i ko je stvarno sa mnom. Treba da osjetim da je to prirodno i da nije iz bilo kakve koristi, to je ono što mi zasmeta i na šta se ježim. Kapiram ja realnu stranu svega i moje pozicije, to je neka da kažem moja otežavajuća okolnost. Kad bude bila prava, predstaviću je i javnosti. Jako pazim na svoj imidž i na ugled, kada mi neka bude odgovarala i kada se budemo voljeli, pokazaću je – rekao je popularni pjevač.

Podsjetimo, Stefan posljednjih dana uveliko radi na repertoru za novogodišnji nastup. On je nedavno objavio video na svom Instagramu u kome najavljuje svoj veliki novogodišnji koncert u klubu “Kasina by Community“, kada će svojoj publici pružiti veče za pamćenje.