Zabava

LOŠE VIJESTI IZ DOMA JOKSIMOVIĆA Jovana i Željko pozitivni na korona virus

Jovana i Željko Joksimović pozitivni na korona virus. Kako izvor navodi, par se nalazi u izolaciji koja uskoro ističe, a njih dvoje se postepeno oporavljaju.

LOŠE VIJESTI IZ DOMA JOKSIMOVIĆA Jovana i Željko pozitivni na korona virus
FOTO: MILAN ILIC/RAS SRBIJA

2022. za ovaj par nije počela tako sjajno. Oboje pozitivni na korona virus, bili su prinuđeni da na samom početku ove godine budu u svom domu, kako bi se oporavili, od nimalo bezazlene dijagnoze, piše Stori.

Njihovo stanje je iz dana u dan bolje, te će se uskoro vratiti svakodnevnim obavezama i radu. Podsjećamo, Željko je prije nekoliko dana otkazao doček srpske Nove godine, koji je bio zakazan 13. januara na Sava Promenadi, prenosi Blic.

Tada je javnost obaviještenja zvaničnim saopštenjem sljedeće:

– Želja nam je bila da Beograđanima i gostima grada poklonimo doček srpske Nove godine koji će pamtiti, ali s obzirom na epidemiološku situaciju, odlučili smo da ovaj koncert odložimo. Zdravlje i bezbjednost posjetilaca su nam na prvom mjestu, te će besplatan koncert Željka Joksimovića biti održan kada to zdravstvena situacija bude dozvolila – izjavila je Zorana Burlić, direktorka kompanije Belgrade Waterfront.

Prihvati notifikacije