Zabava

"MAJKA I OTAC SU SE BORILI DA PREŽIVE" Kćerka slavnog pjevača je nakon pakla SMRŠALA 38 KILOGRAMA (FOTO)

Britanska glumica i rijaliti zvijezda Keli Ozborn nedavno je napunila 36 godina i riješila da svoj život promijeni iz korijena. Prva promjena koja je očigledna jeste fizički izgled, a stranim medijima je otkrila da je smršala 38 kilograma.

"MAJKA I OTAC SU SE BORILI DA PREŽIVE" Kćerka slavnog pjevača je nakon pakla SMRŠALA 38 KILOGRAMA (FOTO)
FOTO: KELLYOSBOURNE/INSTAGRAM/SCREENSHOT

Naime, Keli je kćerka Ozija Ozborna (71), glavnog vokala hevi metal benda “Black Sabbath”. Ona nije krila da je imala tešku prošlost, a do detalja je opisala borbu sa zavisnošću i lajmskom bolešću u memoarima “There's No Fu**ing Secret: Letters From a Badass Bi**”, prenosi Blic.

Ozbornova je u knjizi otkrila sve detalje tinejdžerske zavisnosti, ali i najteži trenutak u životu, kada su joj doktori dijagnostikovali treći stadijum Lajmske bolesti. Kako je otkrila, doktori u Americi mjesecima su joj davali pogrešnu terapiju, zbog čega je bila prinuđena da pomoć potraži na drugom mjestu. Tako je sa bratom, kom je tada dijagnostikovana Multipla skleroza, otišla u Njemačku.

– Kao dijete, bila sam stalno napeta, zbog čega su mi doktori često prepisivali lijekove za smirenje. Neću pretrati ako kažem da su ih dijelili kao što dijele bombone, ali da su mi zaista davali bombome, mislim da bi dva puta razmislili o količini koju su mi dali – stoji u njenim memoarima.

Međutim, najteži trenutak pop zvijezde desio se kada je njena majka doživjela moždani udar.

– Mama je bila u bolnici zbog moždanog udara, koji je nastao kao posljedica njene dugogodišnje borbe sa rakom debelog crijeva. Preslab da to prihvati, tata je punu šaku lijekova za smirenje “zalio” sa votkom, zbog čega je završio na ispiranju. Trenutak u kom shvatate da vam otac i majka leže u istoj bolnici i bore se da prežive – ne može da se mjeri ni sa čim – kaže Ozbornova.

Ipak, uspjela je da se izdigne iz svega i vrati se na pravi put, a mnogi komentarišu da sada izgleda bolje nego ikada ranije.