Sudbine

Milica Todorović pomogla preminuloj pevačici: Harijeta pred smrt otkrila šta je koleginica učinila za nju

Pjevačica Harijeta Simić (41), kojoj je umjetničko ime bilo Harina, preminula je juče u bolnici nakon duge borbe sa karcinomom.

Harijeta Simić i Milica Todorović
FOTO: OLIVER BUNIĆ/HARINA_OFFICIAL/INSTAGRAM/SCREENSHOT

Pjevačica Milica Todorović odazvala se apelu preminule pjevačice Harijete Simić za pomoć, koji je javnosti uputila prije nešto više od dva mjeseca.

Kako je Harijeta tada saopštila, Milica joj je uplatila 20.000 dinara.

Mislim da je ovo uplatila koleginica Milica Todorović. Jedino je ona uplatila i to 20.000 dinara. Voljela bih da joj se zahvalim, svaka joj čast… – navela je Harijeta početkom februara uz dostavljenu poruku i dokaz o transakciji, sa imenom Milice Todorović.

Pročitajte još

Podsetimo, pjevačica je za Blic ispričala svoju tešku sudbinu i tim putem zamolila sve ljude dobre volje za pomoć.

– Kada sam saznala da imam karcinom bukvalno sam pobjegla iz Švedske gdje sam bila kod supruga. Trebalo mi je tri mjeseca da izvadim papire da bih dobila hemioterapiju, zbog koje mi je opala kosa. Imala sam rane po glavi i tijelu, prošla sam kroz pakao. Htjela sam da dignem ruke od svega. Deset mjeseci mi nisu rekli da imam metastaze, pila sam kanabisovo ulje, čajeve, što je vjerovatno djelovalo – započela je Harijeta i dodala:

– Jedna novinarka mi se javila i nakon intervjua su se javljali ljudi iz svih dijelova svijeta kako bi mi pružili podršku. Prva hemioterapija nije uspela, pa su mi dali jaču. Danas imam konzilijum i vidjeću da li ću morati na operaciju ili ću nastaviti sa istim liječenjem – rekla je ona tada, piše Blic.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu