Kultura

"Milioni ga znaju po ovoj ulozi" Čuveni glumac preminuo u 68. godini nakon borbe sa rakom prostate

Glumac Din Saliven umro je u 68. godini nakon borbe sa rakom prostate.

Din Saliven
FOTO: DRUŠTVENE MREŽE

Čuveni glumac koji je igrao u seriji “Brookside” borio se od 2018. sa opakom bolešću. Njegova porodica oglasila se povodom tužne vesti.

Glumac Din Saliven je u pomenutoj seriji igrao Džimija Korkhila. Zvanični uzrok njegove smrti još nije potvrđen.

– Za milione je bio Džimi i tako ga još pamte, za porodicu i prijatelje bio je Dino – saopštila je porodica koja se zahvalila bolnici na njihovoj nepokolebljivoj i dosljednoj podršci.

Pročitajte još

– Tražimo od vas da poštujete njihovu privatnost dok tuguju – piše u izjavi Hamilton Management.

Saliven je trebalo da glumi u predstavi “Jack And The Beanstalk”, ali se povukao 17. novembra zbog nepredviđenih okolnosti.

– Način na koji sam se nosio sa tim bio je da sam se jednostavno prepustio sudbini. Ako je to bilo moje vrijeme, onda je to bilo moje vrijeme pa nisam stvarno filozofirao o tome. Znam da bi se ljudi zabrinuli zbog toga, ali ja nisam takva osoba, pokušavam da budem pozitivan i upravo sam nastavio sa svojim životom – govorio je ranije o svojoj borbi sa rakom, piše Žena Blic.

Glumac rođen u Liverpulu nakon što je osjetio da nešto nije u redu, javio se ljekaru koji je smatrao da se ne radi ni o čemu ozbiljnom, potražio je drugi savjet i uslijedila je dijagnoza raka prostate, piše Daily mail.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu
Prihvati notifikacije