Zabava

Milioni su u pitanju: Evo koliko će novca zaraditi Aleksandra Prijović od koncerata u Zagrebu

Aleksandra Prijović održaće večeras treći od pet zakazanih koncerata u Zagrebu, a mediji bruje o tome koliko će pjevačica zaraditi samo od koncerata u Hrvatskoj.

Aleksandra Prijović
FOTO: ALEKSANDRA ALEKSOV / RINGIER

Kako prenose mediji koji su upućeni u dešavanja, prihod je čak dva i po miliona evra.

Izvor koji se oglasio za Blic kaže da je po njegovim proračunima pjevačica u velikom plusu, a onda je objasnio i kako je došao do ove sume novca.

Pročitajte još

– Najjeftinija karta za koncert u Zagrebu koštala je 25 evra, a najskuplja 130, koliko je bilo potrebno izdvojiti za VIP ložu. Kapacitet Arene Zagreb sa parterom iznosi 22.000 mjesta, ali zbog 150 barskih stolova, koliko je predviđeno za Aleksandrin koncert, ona će svake noći pjevati za 17.500 ljudi, odnosno ukupno za 90.000 ljudi na pet koncerata. To znači da će za pet Arena Aleksandra inkasirati 2.780.000 evra – priča estradni menadžer i dodaje da od te sume treba odbiti troškove zakupa, porez i ostale potrepštine:

– Zakup Arene košta 25.000 evra po danu, što znači da je za pet dana Prija za to izdvojila 120.000 evra. Za opremu, produkciju, bend, plesače i kostime potrošila je oko 150.000 evra, plus porez koji mora da plati državi. Prema mojim procjenama, Aleksandra će se poslije pet večeri u Zagrebu u Beograd vratiti bogatija za oko 2.500.000 evra – rekao je izvor.

Bonus video:

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu
Prihvati notifikacije