Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

Milojević gradio sliku USPJEŠNOG SPORTISTE, a iza svega se krije priča o BANDI I TRGOVINI DROGOM

Hronika
Autor:

Foto: Stefan Milojević/screenshot Facebook

Iza slike posvećenog sportiste i predanog MMA borca, koju je uhapšeni Stefan Milojević plasirao o sebi na društvenim mrežama, krije se priča o vođi bande, kojem su lisice na ruke stavljene u velikoj akciji španske policije protiv pripadnika grupe “United Tribuns Nomads”.

Milojević je uhapšen minule nedjelje nakon što je policija upala u prostorije koje “United Tribuns Nomads” koristi na Palma de Majorci. Ova grupa, inače zvanično registrovana kao moto-grupa, poslužila je kriminalcima kao paravan za bavljenje dilovanjem i podvođenjem.

Oni su, naime, radeći poslove obezbjeđenja u noćnim klubovima i bordelima duboko zagazili u narko-tržište, što je dokazala i zaplena, koju su prilikom akcije sproveli policajci, u kojoj je oduzeto više od kilogram kokaina, otkrivena jedna laboratorija za uzgoj marihuane, ali i veća količina spremna za prodaju.

Mucho más que un entrenador . . .

Gepostet von Stefan Milojevic am Donnerstag, 12. Dezember 2019

Ako je suditi po objavama koje je Milojević dijelio na svom Fejsbuk profilu, nastojao da je o sebi kreira sliku posvećenog sportiste u očima pratioca i javnosti.

Video-snimci sa treninga, fotografije iz ringa, slike iz teretana, sa trenerom, preplavljuju njegov profil. Tu su i motivi bande kojom je rukovodio, ali je u prvi plan uvijek isticao svoju sportsku crtu ličnosti.

Zanimljivo je da je policija nakon hapšenja ove grupe saopštila da su društvene mreže upravo bile plodan teren za širenje njihovih stavova koji su bili bliski desničarskim pokretima i neonacističkim organizacijama.

Octubre … volvemos en Mallorca y en MMA … velada que no dejara a nadie indiferente… 👊🔥 @cbpromotionsmallorca

Gepostet von Stefan Milojevic am Donnerstag, 30. Mai 2019

Uprkos tome što Milojević potiče iz sportske porodice i iza sebe ima godine treniranja fudbala, a zatim i MMA, glavni izvor prihoda bile su mu kriminalne aktivnosti kojima se bavila grupa.

Podsjećanja radi, u policijskoj akciji zaplijenjene su i policijske uniforme i lažne značke kojima su pripadnici bande zastrašivali suparničke bande i oduzimali im drogu.

(Blic)

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.
Možete da nas pratite i na Facebook stranici

IZDVAJAMO